Horoscop saptamanal 27 Iulie-2 August 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: in perioada 27 iulie-2 august, nativii Fecioara isi iau vacanta

Nativii Fecioară își iau partenerul de mână și pleacă. Unde? Într-o călătorie, undeva departe. Alți nativi Fecioară se duc să viziteze monumente istorice, locuri sfinte, aleg tot felul de destinații interesante. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre nativii Fecioară se gândesc la serviciu.

Este foarte posibil ca mulți dintre nativi să fie nevoiți să plece în deplasări profesionale sau la cursuri de perfecționare. Pentru nativii Fecioară, problemele profesionale au devenit mai mult o plăcere decât o obligație.

Nativii care nu au plecat în vacanță sunt pasionați de ceea ce au de făcut. Acum, folosind inclusiv experiențele trecute, merg la fix acolo unde vizează o poziție în profesie. Banii vin indirect.

Pentru a-și putea pune ideile în practică, nativii Fecioară au nevoie de bani, au nevoie ca în compania la care lucrează să se aprobe fonduri sau au nevoie de un sponsor. Cei care au o afacere personală, se bazează pe un credit.

Experiențe din trecut continuă să revină în viața romantică a nativilor Fecioară. Au trecut prin experințe similare în trecut, dar acum au toate șansele ca lucrurile să decurgă așa cum trebuie.

Din punct de vedere al sănătății, pot apărea probleme legate de cord sau inflamații și febră, deoarece pentru nativi problemele financiare sunt esențiale și își fac tot felul de griji.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânal 27 iulie-2 august 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!