Horoscop saptamanal 27 Iulie-2 August 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Berbec, in saptamana 27 iulie-2 august, sunt afectati din ce in ce mai mult de problemele profesionale

Astrologul ZODIACOOL constată, analizând harta săptămânii 27 iulie-2 august, că nativii Berbec au o energie fizică de invidiat. Marte este în domiciliu, adică la ei în zodie.

Este un Marte puternic, dar afectat de Mercur. Acesta poate să însemne discuții aprinse în casă sau o gândire care nu mai dorește să se raporteze la trecut. Recomandarea față de aspectele care se întrevăd este aceea de a practica mult sport.

Energiile suplimentare care vin asupra nativului trebuie consumate în beneficiului său, al sănătății sale în mod special. Pentru că în casa I avem Lilith și Chiron, personalitatea nativilor Berbec este în derivă.

Există șanse de ameliorare a sănătății acolo unde sunt probleme, sau de întărire fizică prin sport, mișcare, soare și aer, acolo unde nu sunt afecțiuni. Problemele profesionale tind către o situație care nu corespunde idealurilor nativilor și nu convin. Banii vin în salturi, dar vin.

Vacanța consumă mai mult decât a preconizat nativul și aceasta pentru că, pe lângă cheltuielile curente de vacanță, se adaugă cheltuieli legate de un hobby pe care nativul dorește să îl practice. Aici intervine partenerul de cuplu, aducând o contribuție financiară.

Problemele de sănătate le dau de furcă nativilor pentru că pot apărea simptome false sau probleme adevărate. Atenție la orice semn sau adresați-vă medicului pentru o investigație.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânal 27 iulie-2 august 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!