Horoscop saptamanal 27 Iulie-2 August 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: in intervalul 27 iulie-2 august, este recomandat ca toata strategia de viata si perceptele morale sa fie modificate

Am ajuns și în luna august a unui an extrem de complicat! Astrologul ZODIACOOL vă invită să recitiți predicțiile pe anul 2020 pentru a înțelege mai bine care sunt previziunile.

Este recomandat ca toate planurile și programele să fie transformate la un nivel subtil. Dar schimbările nu trebuie făcute doar de formă, ci în urma unei convingeri clare pentru că planetele nu ne influențează comportamentul, ci intenția interioară.

Acestea două ar trebui să coincidă. Cu toate acestea, sunt prea puține cazuri în care acest lucru se întâmplă. Vin cu recomandarea, insistentă, de a respecta regulile. Nu este un slogan politic, nu este un slogan la modă, ci este o cerință a Sistemului nostru Solar.

Așezarea planetelor explică faptul că dacă nu s-a făcut ceea ce trebuia, acum este o ocazie potrivită pentru reparații. În fiecare acțiune e necesar să se manifeste un alt nivel de conștiință, unul evoluat, deoarece gravitatea situației o cere.

Alături de planetele care dau o structură traseului, Jupiter cu morala și strategia și Saturn cu programarea și responsabilitatea, este Pluton, planeta marilor transformări, dar și a descoperirii de noi abilități care acum pot fi aduse la suprafață.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânal 27 iulie-2 august 2020:

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.