#reclama0#

Horoscop saptamanal 27 Ianuarie-2 Februarie 2020 pentru zodia Scorpion

#reclama10#

Horoscop saptamanal: pentru nativii Scorpion, intervalul 27 ianuarie-2 februarie este unul in care au probleme cu partenerul de viata

#reclama1#

Nu înțeleg ce nu vă convine la partenerul de viață pentru că și voi, și partenerul vă doriți același lucru. Cu toate acestea, sunt tensiuni. Este posibil să doriți să vă eliberați de orice fel de obligații asumate, chiar și de obligațiile pe care vi le-ați asumat în acest parteneriat de căsătorie.

Asta e cu totul altceva, dar poate doriți ca partenerul să fie mai curajos, volubil. În acest caz, de ce nu dați tonul, de ce nu sunteți altfel?! Și atunci poate intră și partenerul în acest joc de veselie, volubilitate, de ceva excentric, curajos de-a dreptul. Intrați în acest joc împreună. Pentru alți nativi Scorpion, copiii cer mai mulți bani decât le pot da și asta îi îngrijorează.

#reclama7#

Părerea astrologului ZODIACOOL este că cu adevărat trist este acolo unde copiii au mare nevoie de bani și acei bani sunt mai puțini decât este necesar sau nu sunt deloc. Acestea sunt situații cu adevărat triste. Dacă nu vă aflați în această situație, este bine să nu vă mai faceți griji pentru bani.

Și pentru cei care sunt în această situație, există portițe și vor găsi la un moment dat banii necesari, este doar o perioadă de tensiune, de trecere în această problemă a banilor. Nu vă mai faceți griji materiale. Pentru toată lumea, grijile materiale se rezolvă fără doar și poate.

#reclama3#

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.