#reclama0#

Horoscop saptamanal 27 Ianuarie-2 Februarie 2020 pentru zodia Sagetator

#reclama10#

Horoscop saptamanal: pentru nativii Sagetator, in aceasta perioada 27 ianuarie-2 februarie ideea de justitie este indreptata catre propria persoana

#reclama1#

Aveți un sentiment de regret pentru ceva ce ați făcut legat de părinți, cămin, familia cu care împărțiți căminul sau față de căminul vostru. Ați făcut ceva ce regretați sau regretați că nu ați profitat foarte mult de rădăcini voastre sau vă chinuiți să faceți mai mult ca să vă recunoașteți rădăcinile sau ca să prindeți rădăcini într-un anumit loc în care v-ați așezat.

E posibil să fi uitat să vă aduceți aminte de ce vă leagă de glie, de rădăcini și acum vă simțiți puțin în culpă. Există nativi care pot recupera aceste lucruri și sfatul astrologului ZODIACOOL este să vă îndreptați cu foarte multă iubire către cei de acasă. Toată iubirea pe care o simțiți și tot regretul pe care îl simțiți, transformați-l în iubire necondiționată, inclusiv față de cei care nu mai sunt.

#reclama7#

Dacă nu v-ați vizitat de mult părinții/bunicii, vizitați-i, vizitați pe toată lumea, exprimați-vă foarte tare iubirea necondiționată. De acolo veți primi o informație, un sfat, vi se aduce aminte de ceva care vă este de foarte mare folos, mai ales atunci când vă judecați atât de aspru. Acest lucru vă va ușura de foarte multe lucruri, care vă va deschide uși nebănuite.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.