Horoscop saptamanal 27 Ianuarie-2 Februarie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: pentru nativii Pesti, perioada 27 ianuarie-2 februarie este una a emotiilor

Toate planetele care semnifică în horoscop emoții și sensibilitate emoțională sunt la voi, pe casa personalități. După ce că sunteți firi sensibile, aveți aceste planete care vă urmăresc, amplifică emoțiile. Sunteți atât de sensibili și emotivi, încât sunteți în stare să plângeți pentru cel mai mic neajuns, plângeți de bucurie, necaz, de mila altora, de bucuria altora, din orice.

Pe de o parte, sunteți un releu care simte emoțiile celor din jur și le materializează în propriile emoții și reacții. Vă puteți schimba starea de la un moment la altul în funcție de ce recepționați. La locul de muncă sunteți judecați aspru, sunteți cu capul în nori și cei din jur nu înțeleg că sunteți bombardați de o grămadă de emoții care vă sunt străine până la urmă.

Nu vă puteți se adună. Încercați să țineți lucrurile sub control măcar cât să nu aveți probleme grave, deoarece este o perioadă în care aceste emoții vă încearcă, dar vă și încarcă cu o anumită substanță subtilă, cu o anumită capacitate de percepție pe care, la un moment dat, o puteți folosi și controla. Încercați să mergeți pe linia de plutire și veți vedea că rezultatele sunt foarte bune la nivelul emoțional și capacității extrasenzoriale.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 28 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!