#reclama0#

Horoscop saptamanal 27 Ianuarie-2 Februarie 2020 pentru zodia Berbec

#reclama10#

Horoscop saptamanal: in perioada 27 ianuarie-2 februarie, nativii Berbec nu prea stiu unde se termina trairea mistica si unde incepe filozofia

#reclama1#

Vă puneți tot felul de întrebări și sunteți din ce în ce mai contrariați. Ce zice știința, de exemplu, dar ce are una cu alta?! Știința e știință, emoția este emoție. Relația cu Universul, cu Dumnezeu este alta. Aveți un simț aparte în această perioadă, folosiți-l.

Aveți curajul de a trăi și de a crede în ceea ce trăiți, nu pierdeți aceste momente cu întrebări la care, chiar dacă găsiți răspunsul, începți să vă puneți altă întrebări și mergeți mai departe, și mai departe cu aceste întrebări și cu această comparație între știință și trăire, credință și filozofie. Mergeți măcar un pic pe deviza ”crede și nu cerceta”. Tot aveți impresia că ceea ce este în adâncul vostru trebuie judecat de instanța superioară și lăsați loc de îndoială.

#reclama7#

Aveți curajul de a crede în ceea ce simțiți și, mai ales, să aveți curajul de a iubi necondiționat pentru că asta le rezolvă pe toate. Acest lucru vă poate deschide multe porți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.