#reclama0#

Horoscop saptamanal 27 Ianuarie-2 Februarie 2020 pentru toate zodiile

#reclama10#

Horoscop saptamanal si previziuni astrologice pentru toate zodiile: perioada 27 ianuarie-2 februarie este una in care problemele de justitie devin foarte apasatoare

#reclama1#

La nivel personal, este posibil ca foarte multă lume să aibă probleme de justiție, probleme de rezolvat în diferite instanțe. Aceste probleme sunt apăsătoare pentru o bună perioadă de timp, cel puțin până la sfârșitul lunii avem un mare stres, în ceea ce privește justiția.

Pe de o parte, stresul vine și din altă parte, din faptul că cu sufletul dorim ceva, cu dreptatea însă avem altceva de făcut. Suntem, de foarte multe ori, în situația de a judeca lucruri pe care cu sufletul le înțelegem, dar legal sunt imposibile sau suntem în situația să judecăm oamenii care ne sunt aproape de suflet, pe care îi iubim nemărginit și cu toate acestea au făcut niște fapte care ne-au dezamăgit profund.

#reclama7#

Este normal după o transformare ca cea care a avut loc pe 12 ianuarie și această transformare a privit tot ce înseamnă conducere, la toate nivelurile companiei, țării, orașului. La toate nivelurile conducerea a suferit niște transformări radicale. Este foarte normal ca normele juridice după care funcționează noua conducere să sufere și ea modificări sau să înceapă niște discuții în plan juridic.

Totul se bazează pe ideea de înnoire și astrologul ZODIACOOL nu judecă dacă e bine sau rău, dacă schimbarea e bună sau rea, dacă justiția e bună sau rea, ci pur și simplu semnalează faptul că acolo vor fi probleme mai multe decât în alte perioade de timp. Și mai sunt niște elemente de noutăți care intervin, suntem creativi și capabili să concepem lucruri noi. Suntem ajutați, bineînțeles, de acel Soare în Vărsător.

#reclama3#

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

#reclama12#

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.