Horoscop saptamanal 26 Octombrie - 1 Noiembrie 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: nativii Taur, in intervalul 26 octombrie - 1 noiembrie, sunt studiosi, invata foarte multe si incep sa aiba indoieli

Filozofia religioasă versus credința pură pune probleme nativului Taur în această perioadă.

Are anumite accese de impulsivitate, se revoltă pe Univers, se revoltă pe Dumnezeu, și aceasta pentru că filozofia lui de viață, filozofia lui religioasă cumva nu se potrivește în acest moment cu crezul, este opinia astrologului zodiacool.ro.

Nativii Taur au abordat foarte multe subiecte în ultimul timp, au acumulat multă cunoaștere și așa au început îndoielile. De fapt aceste îndoieli sunt mai degrabă gânduri și analize filozofice din care vor concluziona mai târziu.

Banii sunt o problemă, nativul Taur dorește un contract comercial. I se oferă ceva care este sub demnitatea lui, cel puțin așa consideră nativul, este în dezacord cu pregătirea lui și asta îl face să fie foarte iritat.

Pe de altă parte, nativii Taur sunt puțin devitalizați în această perioadă și acesta este un alt motiv pentru care sunt iritați. Energiile sunt îndreptate către interiorul lor, dar produc un continuu freamăt.

Se apropie foarte mult de prieteni în această săptămână, nativul Taur își deschid sufletul față de prieteni.

În dragoste, nativul Taur și partenerul de cuplu ies cu prietenii. De fapt chiar partenerul de cuplu este posibul să fie sau să aibă legătură cu grupul de prieteni.

Se pune la cale o căsătorie, pasiunea se poate lesne transforma în dorința de a oficializa legătura.

Atenție la mici accidente sau atenție la niște urmări ale unor accidente care se pot croniciza.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!