Horoscop saptamanal 26 Octombrie - 1 Noiembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion, in intervalul 26 octombrie - 1 noiembrie au multa energie, sunt inspirati si comunicativi

Nativii zodiei Scorpion sunt vedetele săptămânii. De ce? Pentru că Soarele a intrat în Scorpion, îi luminează, au energie, au inspirație, vocea lor se aude, sunt foarte comunicativi și de aceea sunt foarte prinși în foarte multă informație.

Și nativii Scorpion așteaptă! Așteaptă cu înfrigurare niște vești de la locul de muncă.

Vorbesc foarte mult cu colegii de muncă, sunt foarte agitați și sunt predispuși la ieșiri impulsiv necontrolate. Atenție deci!

Ce să facă nativii? În primul rând să își manifeste zodia! Așa cum este, să nu spună tot adevărul, dar nici să mintă, anumite lucruri să le țină numai și numai pentru ei. Saptămâna le scoate în cale prieteni buni!

În relația de amor există o vibrație deosebit de duioasă între nativ și persoana iubită, pur și simplu această relație îi purifică sufletul, se purifică prin această relație de iubire.

Pentru o parte dintre nativi, purificarea este prin iubire, dar din păcate, pentru o altă parte purificarea poate fi printr-o mare suferință din iubire.

Banii vin prin intermediul unui contract care pică cu totul și cu totul neașteptat când nativul era pe care să-și piardă speranța.

Din punct de vedere al sănătății, atenție în continuare la micile accidente pe care pot să le aibă la drum, nu sunt lucruri foarte grave.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.