Horoscop saptamanal 26 Octombrie - 1 Noiembrie pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: nativii Rac, in intervalul 26 octombrie - 1 noiembrie, sunt foarte creativi si se bucura se sprijinul unui mentor

Nativii zodiei Rac sunt foarte creativi în ultima vreme și nu numai că au idei extraordinare, dar au și capacitatea de a le pune în operă, de a le scrie pe hârtie.

Creativitatea lor nu ține neapărat de domeniul artistic, au capacitatea de a crea strategii și au viziune. Mai degrabă aș spune că sunt capabili ca să pună într-o carte, într-o lucrare foarte importantă, poate științifică.

Se bucură de sprijinul unei persoane care este dispusă să îndrume, un mentor.

Această persoană cu care iau legătura acum și căreia îi expun ideile lor le poate salva cumva poziția la locul de muncă.

Mai mult, le poate oferi o poziție superioară, nu ca funcție ci ca și recunoaștere a capacității lor intelectuale. Poate o poziție didactică, o poziție de îndrumător, de expert într-un proiect, de specialist.

La nativii Rac, în această săptămână, totul este pasiune. Preocupare intelectuală, morală, spirituală. Nu se preocupă de bani. Veniturile curente nu sunt însă afectate, dar nu se întrevăd noutăți.

Iubirea este lăsată în planul doi, nu pentru că nativul nu nutrește aceleași sentimente pentru partenerul de cuplu, ci pentru că este foarte preocupat de profesie. Dar nativii sunt pasionali și doresc de la partenerul e cuplu ceva nou!

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această perioadă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.