Horoscop saptamanal 26 Octombrie - 1 Noiembrie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: nativii Pesti, in perioada 26 octombrie - 1 noiembrie vor avea dispute despre bani cu grupul de prieteni

Și dacă am mai spus, o voi repeta, pentru că aspectul este același. O parte dintre nativi au avut nevoie de o sumă de bani, chiar au probleme financiare și cer ajutorul prietenilor.

O altă parte a împrumutat niște bani și acum nu știu cum să facă să și-i recupereze.

Banii cei mai mulți vin din activitatea profesională curentă. Dar nativilor nu le arde deloc de responsabilitățile pe care le presupune poziția lor. Este posibil să piardă în acest fel protecția unei persoane influente.

Astrologul zodiacool.ro consideră că este posibil ca prietenii să le propună o afacere și aceata să facă ca nativii să fie cu gândul numai la această afacere, motiv pentru care nu le mai arde de obligațiile de serviciu.

De aici pot fi acele tensiuni, provocate de negocierile pe care le presupune începutul unei afaceri.

În dragoste, nativii se bucură de un partener care îl sprijină în demersul pe care îl începe sau dorește să îl înceapă, partenerul este de partea lui, spre deosebire de familie și de mentorul său.

Aceia dintre nativi care nu au o relație stabilă, au posibilitatea să cunoască pe cineva din cadrul grupului de prieteni.

Din punct de vedere al sănătății, chiar nu sunt probleme deosebite în această perioadă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.