Horoscop saptamanal 26 Octombrie - 1 Noiembrie 2020 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: nativii Leu, in intervalul 26 octombrie - 1 noiembrie, sunt prinsi in activitati multe si foarte migaloase sau foarte solicitante fizic

Partea bună este că au început să vină banii și banii îi stimulează pe nativii Leu să fie și mai activi. Activitatea este foarte grea.

În opinia astrologului zodiacool.ro este posibil ca nativii acestei zodii să acționeze câteodată impulsiv și cumva contra regulilor, contra a ceea ce au învățat sau mai grav, contra acelor persoane care i-au protejat și i-au îndrumat.

Poate chiar, unii dintre nativi acționează contra moralei.

Banii vin. Această muncă a lor deosebită a început să fi răsplătită, dar sunt și bani care vin din credite sau din moșteniri sau de la partenerii de viață și vin exact atunci când nativii au mai mare nevoie.

Unii dintre nativi este posibil să facă niște contracte curajoase. Fac o cerere pentru un credit foarte îndrăzneț și au mari șanse să li se aprobe.

În dragoste, nativii sunt mai puțin implicați, spre nemulțumirea partenerului de cuplu. Viața agitată pe care o duc este posibil să cam încurce lucrurile în casă.

Părinții nativului sunt nemulțumiți pentru că acesta nu îi vizitează suficient, nu comunică cu ei suficient și așa mai departe. În orice caz, atenționez nativii că este o săptămână în care este posibil să ia hotărâri greșite.

Din punct de vedere al sănătății, nativii Leu muncesc prea mult și au certe predispoziții către epuizare fizică și psihică.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.