Horoscop saptamanal 26 Octombrie - 1 Noiembrie pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: pentru nativii Gemeni, in intervalul 26 octombrie - 1 noiembrie, vor suferi schimbari radicale in privinta personalitatii lor

Nativii zodiei Gemeni încep săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie puțin tensionați. Ei au suferit schimbări radicale, transformării uluitoare în ultima vreme.

Nu se văd cu ochiul liber, sunt transformări în profunzimea ființei lor, cred că am mai spus acest lucru și prietenii nu îl recunosc.

Pe de altă parte, nativii nu s-au detașat de problemele profesionale, idealizează puțin locul de muncă. Nu sunt foarte implicați în muncă, gândurile lor sunt departe!

Ar fi o explicație pe care o bănuiește astrologul zodiacool.ro: nu mai vor să facă muncă de miglă, vor o poziție recunoscută.

Banii vin de la locul de muncă, din activitatea profesională. Nativii au posibilitatea unei activități care să le și placă să fie și profitabilă. Cel mai mult le place noutatea activității. Dar nu pot să renunțe la ideea unei moșteniri importante!

În viața personală, nativii au devenit mult mai atrași de casă, de familia parentală, de rădăcini. Au o căldură aparte care până acum nu era manifestată.

Trăirea erotică este foarte profundă, astfel încât nativul și-a transformat total mentalitatea față de acest aspect al vieții. Sunt posibile întâlniri și pasionale și pline de erotism în săptămâna care urmează.

În ceea ce privește sănătatea, atenție foarte mare la problemele cardiace care pot fi cauzate de un sistem nervos foarte solicitat.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.