Horoscop saptamanal 26 Octombrie - 1 Noiembrie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nativii Fecioara, in intervalul 26 octombrie - 1 noiembrie, au sanse sa li se aprobe o bursa sau sa castige un examen

Sau se hotărăsc, aleg în sfârșit ce doresc să studieze în continuare, pentru cei mai tineri dintre nativi.

Sunt nativi Fecioară care pot să dorească și să accepte să părăsească o poziție bună în plan social, o funcție, un job bun pentru a studia ceva care consideră ei că îi avantajează intelectual, spiritual, moral.

Este o chestie pe care o fac cu multă pasiune și dacă cineva dorește să îi oprească, nu prea reușește.

Este posibil să se încerce oprirea lor prin metode oculte, prin metode mai puțin la vedere, e posibil să aibă piedici, dar nu cred că aceste piedici reușesc să se întoarcă din drum, cu atât mai mult cu cât astrologul zodiacool.ro observă că foarte curând va încheia și un contract în acest sens.

Deci deja lucrurile sunt destul de avansate.

Atenție la bani pentru că niște bani veniți de la părinți sau dintr-o moștenire pot fi cheltuiți nesăbuit.

Trebuie să fie foarte atenți dacă au de plată o școlarizare sau dacă trebuie să își plătească un drum, orice este de plătit în avans să se facă cu mare atenție.

În dragoste este foarte bine în casă, sunt sentimente adânci, sunt sentimente de iubire necondiționată față de partenerul de viață. În partener au un sprijin emoțional și aceast lucru înseamnă mult.

Nu sunt probleme deosebite de sănătate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.