Horoscop saptamanal 26 Octombrie - 1 Noiembrie 2020 pentru toate zodiile

Saptamana 26 septembrie – 1 noiembrie este o saptamana a colaborarii, este o saptamana a parteneriatelor si a armoniei

Și în această armonie nu este nimic întâmplător, totul este sub patronajul lui Saturn, sub patronajul Capricornului, sub patronajul unor evenimente sau a unor înțelegeri, unor parteneriate care au la bază analiza, programarea corectă, corectitudinea în general și poate chiar o bază științifică.

De la început, ce pot să spun despre această săptămână este că toate aceste înțelegeri și parteneriate nu vizează probleme teritoriale sau chiar dacă visează probleme teritoriale, nu acestea sunt în centrul atenției.

Aș spune că toate discuțiile și relațiile care se formează au în centrul atenției informația și cunoașterea.

Chiar dacă sunt în centru decidenții politici, învățații, oamenii de știință, oamenii care au multă cunoaștere vor avea un foarte greu cuvânt de spus.

Este posibil ca decidenții să acționeze, la un moment dat, impulsiv și sunt cumva trași de mânecă oamenii de știință. Se va ține cont de părerea experților și specialiștilor.

Sunt posibile decizii mai puțin obișnuite, dar care au la bază studii amănunțite.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!