#reclama0#

Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru zodia Scorpion

#reclama10#

Horoscopul săptămânal: pentru nativii Scorpion, intervalul 26 august-1 septembrie aduce foarte multe schimbări legate de mediul social. Cel mai probabil, nativii Scorpion

#reclama1#

vor trece prin tot felul de nemulțumiri, discuții tensionate cu privire la o situație ce s-a desfășurat în perioada aprilie-mai 2019.

Chiar dacă toate aceste tranzite au la mijloc o evoluție, un potențial de relansare, nativii Scorpion care de regulă se ancorează în trecut, în suferințele lor, vor simți pe pielea lor că Universul le joacă feste.

La mijloc este vorba de o trădare generată de o nemulțumire din punct de vedere financiar sau poate nativii Scorpion vor să pună pe seama neînțelegerilor financiare acea stare de agitație mentală, cert este că vor aduce vorba de o situație în care au fost implicați în tot acest an, 2019.

#reclama7#

Apar șanse mari între 29 și 30 august de a intra în lumea bună, în înalta societate, de a face o impresie favorabilă despre ei, cu toate că din punct de vedere financiar sau pe poziționarea aceasta practică nativii Scorpion în perioada aceasta cunosc un declin sau o perioadă de descreștere.

Este momentul propice pentru a-și face ordine în viață, în cercul de prieteni, pentru a da cărțile pe față și, cel mai probabil, între 30 august și 1 septembrie se vor întâlni cu așa-zisul „dușman”. Vor da față în față și chiar dacă sunt răniți din punct de vedere sufletește, afectiv, vor poza în niște oameni foarte deschiși la nou.

#reclama3#

Acest surplus astral de pe semne de pământ se poate interpreta și ca o nouă modalitate de a se reinventa pe partea de muncă, carieră, întrucât nativii Scorpion iau în calcul ideea de a învăța ceva nou, de a da un examen, de a începe o nouă etapă în viața lor, posibil un liceu, o facultate și aceste noi mijloace îi vor ajuta să iasă la suprafață în următorii doi-trei ani.

Pe plan afectiv, recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Scorpion este de a spune mai puțin, întrucât vor fi foarte înverșunați și au predispoziția de a-i supăra pe cei din jur și tocmai de aceea se vor transforma în oameni fără scrupule dacă nu își dau seama.

#reclama11#

Pe weekend există posibilitatea de a participa la un eveniment, de a pleca într-o călătorie, de a se simți bine până la un anumit moment, când iar va reveni acea situație care îi macină în mintea lor. Problemele pot viza o fostă relație, o legătură cu frații, un partaj, o afacere care este posibil să se fi dezvoltat printr-o colaborare care să se rupă în această perioadă, este totuși un moment de bilanț.

Pe partea de sănătate, n-aș zice că sunt probleme mari, important este ca nativii Scorpion să aibă mai mult timp de odihnă, întrucât sistemul nervos acum este foarte încercat.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.