Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: pentru nativii Scorpion, intervalul 26 august-1 septembrie aduce foarte multe schimbări legate de mediul social. Cel mai probabil, nativii Scorpion

vor trece prin tot felul de nemulțumiri, discuții tensionate cu privire la o situație ce s-a desfășurat în perioada aprilie-mai 2019.

Chiar dacă toate aceste tranzite au la mijloc o evoluție, un potențial de relansare, nativii Scorpion care de regulă se ancorează în trecut, în suferințele lor, vor simți pe pielea lor că Universul le joacă feste.

La mijloc este vorba de o trădare generată de o nemulțumire din punct de vedere financiar sau poate nativii Scorpion vor să pună pe seama neînțelegerilor financiare acea stare de agitație mentală, cert este că vor aduce vorba de o situație în care au fost implicați în tot acest an, 2019.

Loading...

Apar șanse mari între 29 și 30 august de a intra în lumea bună, în înalta societate, de a face o impresie favorabilă despre ei, cu toate că din punct de vedere financiar sau pe poziționarea aceasta practică nativii Scorpion în perioada aceasta cunosc un declin sau o perioadă de descreștere.

Este momentul propice pentru a-și face ordine în viață, în cercul de prieteni, pentru a da cărțile pe față și, cel mai probabil, între 30 august și 1 septembrie se vor întâlni cu așa-zisul „dușman”. Vor da față în față și chiar dacă sunt răniți din punct de vedere sufletește, afectiv, vor poza în niște oameni foarte deschiși la nou.

Acest surplus astral de pe semne de pământ se poate interpreta și ca o nouă modalitate de a se reinventa pe partea de muncă, carieră, întrucât nativii Scorpion iau în calcul ideea de a învăța ceva nou, de a da un examen, de a începe o nouă etapă în viața lor, posibil un liceu, o facultate și aceste noi mijloace îi vor ajuta să iasă la suprafață în următorii doi-trei ani.

Pe plan afectiv, recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Scorpion este de a spune mai puțin, întrucât vor fi foarte înverșunați și au predispoziția de a-i supăra pe cei din jur și tocmai de aceea se vor transforma în oameni fără scrupule dacă nu își dau seama.

Pe weekend există posibilitatea de a participa la un eveniment, de a pleca într-o călătorie, de a se simți bine până la un anumit moment, când iar va reveni acea situație care îi macină în mintea lor. Problemele pot viza o fostă relație, o legătură cu frații, un partaj, o afacere care este posibil să se fi dezvoltat printr-o colaborare care să se rupă în această perioadă, este totuși un moment de bilanț.

Pe partea de sănătate, n-aș zice că sunt probleme mari, important este ca nativii Scorpion să aibă mai mult timp de odihnă, întrucât sistemul nervos acum este foarte încercat.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.