Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: începutul toamnei aduce vești extraordinar de bune nativilor Săgetător. Toate aceste planete plasate pe semne de pământ pentru acești nativi vizează

banii, munca și cariera. De fapt, cariera, imaginea, reputația, felul în care sunt văzuți în societate acum sunt bine aspectate, întrucât o avem pe Venus, planeta dragostei, intrată în semnul acesta al Fecioarei, mai este și Marte, care înseamnă dorința de mobilizare, de mers mai departe, Soarele, care aduce vitalitate, iar din 29 august intră și Mercur, planeta comunicării, a discursului, a negocierilor, care avantajează toate aceste idei.

Mai mult decât atât, pe 30 august se constituie această fază de Lună Nouă tocmai în acest sector, deci apare un nou început, un nou loc de muncă, poate o nouă funcție, o nouă deschidere spre a vă duce un vis la un alt nivel.

Dacă nativii Săgetător în prima parte a anului au rupt o colaborare destul de avantajoasă în trecut, acum vor pune bazele unui nou început, cel mai probabil pe cont propriu. Astrologul ZODIACOOL recomandă acestor nativi să își asculte intuiția și să pună în practică aceste idei, întrucât ele sunt extraordinar de benefice.

Vor avea de câștigat de pe urma acestor noi oportunități pentru următorii cel puțin 12 ani, posibil chiar mai mult, având în vedere că pe casa banilor, a negocierilor, vedem să fie cei doi malefici, Saturn și Pluton, alături de Nodul Sud, ceea ce vorbește de menirea lor, de predestinarea lor.

Așadar, Săgetătorii care au în destin (cel mai probabil în astrograma natală) karmă pe bani, foarte multe planete pe casa banilor sau care sunt deschiși la a se duce pe cont propriu, în această perioadă vor trece prin încercarea vieții lor și vor face față acestor noi tranzite, întrucât le este scris să meargă mai departe.

În altă ordine de idei, această săptămână aduce foarte multe transformări pe partea sentimentală. Nativii Săgetător vin cu noi propuneri, fie de a se muta, fie de a duce relația la un alt nivel, cel mai probabil pe conceperea unui copil, pe dezbaterea unei moșteniri sau pe oficializarea relației. Aceste lucruri se vor manifesta cel mai probabil la finele lunii septembrie, dar totul se pune acuma pe tapet.

Dacă la locul de muncă există predispoziția de a vă îndrăgosti, de a primi avansuri din partea șefilor sau de a cocheta cu persoane ce se află în străinătate și care au rolul de a vă influența din punct de vedere profesional, atunci se poate lega o aventură pe moment, urmând ca la finele lunii noiembrie să se decidă dacă este ceva serios mai mult sau mai puțin.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru săptămâna analizată este să puneți în practică tot ceea ce vine către voi, să fiți disciplinați, să nu mai spuneți la toată lumea ce vi se oferă, ceea ce simțiți și veți vedea că veți fi în avantaj. Momentul este foarte bun, dar și greu de pus în practică, întrucât necesită multă rigoare și focusare pe termen lung.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.