Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: nativii Leu vor fi printre cei mai avantajați nativi ai intervalului 26 august-1 septembrie, întrucât toate planetele, majoritatea, șapte din zece,

vor fi plasate numai pe carieră, pe muncă și pe bani. Ce poate fi mai bun decât atât, mai ales că nativii Leu au trecut prin foarte multe provocări financiare în ultimii doi, trei ani?!

În plus, săptămâna începe cu unele gânduri. Le vin Leilor anumite revelații sau apar persoane noi care le propun o afacere, o colaborare. Chiar dacă la început veți fi suspicioși, veți întreba de ce vi se oferă vouă acest lucru, ce se urmărește, veți vedea că veți fi și voi în avantaj și chiar sunteți oamenii potriviți la locul potrivit în acel context.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Leu să accepte aceste propuneri, întrucât le sunt benefice pe termen lung. Mai mult decât atât, între 27 și 29 august Luna este în semnul vostru zodiacal, va activa mai mult sfera sentimentală, vă veți consulta cu partenerul legat de acele propuneri de care aminteam anterior.

Posibil să vă implicați mai activ, de asemenea, în viața copiilor, să descoperiți că aceștia au anumite secrete față de voi, poate că au luat bani din casă fără să vă spună.

Vor fi unele conflicte, va trebui să le dați o lecție, nu neapărat din punct de vedere al violenței, ci mai degrabă din punct de vedere mental, să înțelegeți poate că în ultima perioadă i-ați neglijat și de aceea au aceste manifestări, iar după această dată să-i învățați să fie mult mai disciplinați, mai responsabili.

Între 29 august și 1 septembrie vor avea loc cele două evenimente: unul reprezintă intrarea lui Mercur, planeta comunicării, a negocierilor, a comerțului, în casa banilor, ceea ce ne vorbește până la sfârșitul lunii septembrie de o relansare pe partea aceasta economică și celălalt este faza de Luna Nouă, un nou început, o nouă provocare, o nouă etapă în viața voastră, tot pe partea financiară, în data de 30 august.

Nativii Leu se vor duce mai mult pe cont propriu, vor valorifica un moment, o situație, un loc unde este liber, pentru a-și desfășoară activitatea pe care o practică din plăcere.

Dacă aveți unele divergențe cu șefii, există posibilitatea între 29 și 30 August să se ajungă chiar și la demisie din partea voastră, nu mai suportați stresul. Vreți să puneți punct acelor situații ce se repetă la nesfârșit, iar un nou început bate la ușă voastră.

Astrologul ZODIACOOL recomandă pe partea de sănătate să aveți mai multă grijă, să nu neglijați tot ceea ce implică partea digestivă, sistemul osos și cel mai important organ al corpului, pielea, întrucât acolo pot să apară erupții sau alergii, tocmai de la faptul că nu vă mai place modul în care sunteți tratați de ceilalți și vreți să îți țineți la distanță.

Legat de weekend, Leii se vor focusa mai mult pe iubire, pe ieșit, pe distracție, pe bună dispoziție. Posibil să aibă și ceva de sărbătorit la mijloc.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.