Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: nativii Leu vor fi printre cei mai avantajați nativi ai intervalului 26 august-1 septembrie, întrucât toate planetele, majoritatea, șapte din zece,

vor fi plasate numai pe carieră, pe muncă și pe bani. Ce poate fi mai bun decât atât, mai ales că nativii Leu au trecut prin foarte multe provocări financiare în ultimii doi, trei ani?!

În plus, săptămâna începe cu unele gânduri. Le vin Leilor anumite revelații sau apar persoane noi care le propun o afacere, o colaborare. Chiar dacă la început veți fi suspicioși, veți întreba de ce vi se oferă vouă acest lucru, ce se urmărește, veți vedea că veți fi și voi în avantaj și chiar sunteți oamenii potriviți la locul potrivit în acel context.

Loading...

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Leu să accepte aceste propuneri, întrucât le sunt benefice pe termen lung. Mai mult decât atât, între 27 și 29 august Luna este în semnul vostru zodiacal, va activa mai mult sfera sentimentală, vă veți consulta cu partenerul legat de acele propuneri de care aminteam anterior.

Posibil să vă implicați mai activ, de asemenea, în viața copiilor, să descoperiți că aceștia au anumite secrete față de voi, poate că au luat bani din casă fără să vă spună.

Vor fi unele conflicte, va trebui să le dați o lecție, nu neapărat din punct de vedere al violenței, ci mai degrabă din punct de vedere mental, să înțelegeți poate că în ultima perioadă i-ați neglijat și de aceea au aceste manifestări, iar după această dată să-i învățați să fie mult mai disciplinați, mai responsabili.

Între 29 august și 1 septembrie vor avea loc cele două evenimente: unul reprezintă intrarea lui Mercur, planeta comunicării, a negocierilor, a comerțului, în casa banilor, ceea ce ne vorbește până la sfârșitul lunii septembrie de o relansare pe partea aceasta economică și celălalt este faza de Luna Nouă, un nou început, o nouă provocare, o nouă etapă în viața voastră, tot pe partea financiară, în data de 30 august.

Nativii Leu se vor duce mai mult pe cont propriu, vor valorifica un moment, o situație, un loc unde este liber, pentru a-și desfășoară activitatea pe care o practică din plăcere.

Dacă aveți unele divergențe cu șefii, există posibilitatea între 29 și 30 August să se ajungă chiar și la demisie din partea voastră, nu mai suportați stresul. Vreți să puneți punct acelor situații ce se repetă la nesfârșit, iar un nou început bate la ușă voastră.

Astrologul ZODIACOOL recomandă pe partea de sănătate să aveți mai multă grijă, să nu neglijați tot ceea ce implică partea digestivă, sistemul osos și cel mai important organ al corpului, pielea, întrucât acolo pot să apară erupții sau alergii, tocmai de la faptul că nu vă mai place modul în care sunteți tratați de ceilalți și vreți să îți țineți la distanță.

Legat de weekend, Leii se vor focusa mai mult pe iubire, pe ieșit, pe distracție, pe bună dispoziție. Posibil să aibă și ceva de sărbătorit la mijloc.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în
Steaua zburătoare 5 are cea mai puternică influență negativă dintre toate stelele nefaste.
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.