Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec, intervalul 26 august-1 septembrie începe într-un mod mai relaxant. Luna tranzitează între 26 și 27 august sectorul rezervat

familiei, copiilor, investițiilor ce țin de cămin. Tocmai de aceea vedem ca nativii Berbec să aibă parte de o veste neașteptată legată de achiziția unui bun sau poate că acum doresc să schimbe ceva prin casă, să renoveze, să caute alte mijloace prin care pot să își desfășoare activitatea.

La mijloc mai poate fi vorba și de o relocare din cauza unui loc de muncă. Această schimbare este benefică, întrucât în momentul de față vom avea 7 din 10 planete plasate numai pe case de bani, de muncă și de carieră. De aceea, ziua de luni vine cu noi planuri, cu noi obiective. Ele se vor pune în practică abia de pe joi, vineri, dar până atunci este bine să fie mult mai atenți la ceea ce vine spre ei.

Între 27-29 august iubirea este pe primul plan. Vorbim, cel mai probabil, în cazul nativilor Berbec fie de un început nou în cazul unei idile, posibil chiar la locul de muncă sau prin prisma locului de muncă, fie, de ce nu, de un proiect la comun cu partenerul.

Recomandăm nativilor Berbec să fie mai atenți cu cel drag, să facă complimente, să fie mai activi, întrucât munca poate să preia controlul vieții voastre. De aceea, astrologul ZODIACOOL insistă pentru nativii Berbec să găsească o modalitate prin care să-și arate prețuirea față de cel drag.

Elemente nefaste pe tot ce înseamnă iubire nu se văd în această perioadă. Lucrurile se pot agita doar de la copii sau de la rude, în schimb nimic semnificativ nu apare.

Pe plan profesional, atât intrarea lui Mercur din 29 august în casa muncii și a sănătății, cât și Luna Nouă din 30 august vorbește de o relansare, de acea nouă etapă profesională de care tot amintim în cazul nativilor Berbec încă din aprilie anul acesta.

Cel mai probabil mulți nativi au încercat să își îmbunătățească condiția de la locul de muncă, iar acum se pare că Universul îi pune la test, fie rămân acolo și li se dă o avansare, o creștere, o nouă etapă, fie, de ce nu, chiar învață să fie lideri, își iau responsabilitatea asupra lor.

Dacă în lunile iulie-august au tot încercat să găsească mijloace prin care să iasă la suprafață, poate chiar și prin mijloace financiare sau oameni cu care să lucreze, acum acel trigon între Uranus și toate aceste patru planete din semnul Fecioară aduce o bucurie, o satisfacție, o mulțumire sufletească pe tot ceea ce înseamnă parte profesională.

Recomandarea astrologul ZODIACOOL pentru nativii Berbec pe segmentul sănătate este să nu exagereze, mai ales cu alimentația ce este acidă, iar aici vorbim de lactate, carne, tot ce înseamnă băuturi alcoolice, întrucât pot să apară unele probleme ale sistemului digestiv.

Când ne referim la probleme de sănătate putem să le luăm în calcul și pe cele activate în ultimii doi, trei ani, care pot reveni în viața acestor nativi, mai ales în jurul datei de 30 august, tocmai pentru a-i testa dacă și-au învățat lecția sau nu.

Zic totuși că din această dată, între 30 august și 1 septembrie, nativii Berbec vor începe un stil nou de viață, vor fi mai disciplinați, mai organizați.

Să nu uităm că Marte, guvernatorul vostru, este acolo, iar alături de Venus veți fi pe principiul „totul sau nimic”. Mercur vine și cu înțelepciune, iar Soarele cu vitalitate, cu energie, tocmai de a duce la bun sfârșit lucrurile acestea. Dar totul pleacă din emoție, din ceea ce simțiți, de aceasta se va ocupa Luna.

Este așadar o săptămână extraordinar de benefică pentru nativii Berbec, iar începutul toamnei vine cu multe, multe, multe transformări.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.