Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec, intervalul 26 august-1 septembrie începe într-un mod mai relaxant. Luna tranzitează între 26 și 27 august sectorul rezervat

familiei, copiilor, investițiilor ce țin de cămin. Tocmai de aceea vedem ca nativii Berbec să aibă parte de o veste neașteptată legată de achiziția unui bun sau poate că acum doresc să schimbe ceva prin casă, să renoveze, să caute alte mijloace prin care pot să își desfășoare activitatea.

La mijloc mai poate fi vorba și de o relocare din cauza unui loc de muncă. Această schimbare este benefică, întrucât în momentul de față vom avea 7 din 10 planete plasate numai pe case de bani, de muncă și de carieră. De aceea, ziua de luni vine cu noi planuri, cu noi obiective. Ele se vor pune în practică abia de pe joi, vineri, dar până atunci este bine să fie mult mai atenți la ceea ce vine spre ei.

Loading...

Între 27-29 august iubirea este pe primul plan. Vorbim, cel mai probabil, în cazul nativilor Berbec fie de un început nou în cazul unei idile, posibil chiar la locul de muncă sau prin prisma locului de muncă, fie, de ce nu, de un proiect la comun cu partenerul.

Recomandăm nativilor Berbec să fie mai atenți cu cel drag, să facă complimente, să fie mai activi, întrucât munca poate să preia controlul vieții voastre. De aceea, astrologul ZODIACOOL insistă pentru nativii Berbec să găsească o modalitate prin care să-și arate prețuirea față de cel drag.

Elemente nefaste pe tot ce înseamnă iubire nu se văd în această perioadă. Lucrurile se pot agita doar de la copii sau de la rude, în schimb nimic semnificativ nu apare.

Pe plan profesional, atât intrarea lui Mercur din 29 august în casa muncii și a sănătății, cât și Luna Nouă din 30 august vorbește de o relansare, de acea nouă etapă profesională de care tot amintim în cazul nativilor Berbec încă din aprilie anul acesta.

Cel mai probabil mulți nativi au încercat să își îmbunătățească condiția de la locul de muncă, iar acum se pare că Universul îi pune la test, fie rămân acolo și li se dă o avansare, o creștere, o nouă etapă, fie, de ce nu, chiar învață să fie lideri, își iau responsabilitatea asupra lor.

Dacă în lunile iulie-august au tot încercat să găsească mijloace prin care să iasă la suprafață, poate chiar și prin mijloace financiare sau oameni cu care să lucreze, acum acel trigon între Uranus și toate aceste patru planete din semnul Fecioară aduce o bucurie, o satisfacție, o mulțumire sufletească pe tot ceea ce înseamnă parte profesională.

Recomandarea astrologul ZODIACOOL pentru nativii Berbec pe segmentul sănătate este să nu exagereze, mai ales cu alimentația ce este acidă, iar aici vorbim de lactate,  carne, tot ce înseamnă băuturi alcoolice, întrucât pot să apară unele probleme ale sistemului digestiv.

Când ne referim la probleme de sănătate putem să le luăm în calcul și pe cele activate în ultimii doi, trei ani, care pot reveni în viața acestor nativi, mai ales în jurul datei de 30 august, tocmai pentru a-i testa dacă și-au învățat lecția sau nu.

Zic totuși că din această dată, între 30 august și 1 septembrie, nativii Berbec vor începe un stil nou de viață, vor fi mai disciplinați, mai organizați.

Să nu uităm că Marte, guvernatorul vostru, este acolo, iar alături de Venus veți fi pe principiul „totul sau nimic”. Mercur vine și cu înțelepciune, iar Soarele cu vitalitate, cu energie, tocmai de a duce la bun sfârșit lucrurile acestea. Dar totul pleacă din emoție, din ceea ce simțiți, de aceasta se va ocupa Luna.

Este așadar o săptămână extraordinar de benefică pentru nativii Berbec, iar începutul toamnei vine cu multe, multe, multe transformări.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șarpe: ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.