Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: nativii din semnul Balanță în prima parte a săptămânii, între 26 și 29 august, se vor focusa mai mult pe relația profesională și pe anumite proiecte

de viitor, ce se pot desfășura cel mai probabil de prin noiembrie/decembrie, dar acum se pot stabili termenii contractuali.

Posibil să luați în calcul ideea de a deschide o afacere și să căutați în această perioadă un spațiu, o locație, să vedeți cum să faceți rost de bani pentru a pune în practică toate aceste idei sau poate negociați cu frații, cu prietenii pentru a a vă ajuta.

Din punct de vedere astral, toate aceste idei sunt viabile, numai că tot ce se stabilește pe partea de împrumut în momentul de față nu vă este în avantaj, întrucât Uranus din clasa a VIII-a, a banilor veniți de la alții, face un trigon cu toate aceste patru, cinci planete din semnul Fecioară, ce acum pot să vă binedispună, să vă încânte la nivel de ajutor.

Loading...

În schimb, în curând se pot întoarce aceste vești sau aceste oportunități în defavoarea voastră, așa că tot ceea ce ține de voi este bine aspectat.

Dacă manifestați un proiect prin propriile voastre resurse, atunci Universul vă ajută, în schimb dacă vreți să speculați un moment și acesta să fie de lungă durată, atunci nu este cazul în perioada actuală.

Pe 29 august Mercur intră în casa a XII-a, a psihicului, a legăturii cu lumea de dincolo și a problemelor cu legea. Așa că, nativii Balanță care se știu că au probleme cu statul în următoarele trei-patru săptămâni pot să aibă parte de vești neașteptate, posibil de tot felul de citații sau să trebuiască să completeze tot felul de declarații pe la instituțiile statului.

În schimb, dacă aveți o legătură foarte puternică cu spiritualitatea, această săptămână vă aduce revelații, vă aduce și satisfacție financiară, conștientizări, întrucât toate planetele sunt plasate pe niște trăiri foarte profunde, ce pot să aducă vise premonitorii, revelații, situații neașteptate, efectiv neașteptate în viața voastră, doar dacă ați avut răbdare să lăsați Universul să acționeze în viața voastră.

Pe 30 august are loc faza de Lună Nouă, prin urmare un nou început, o nouă provocare pe casa aceasta, a XII-a, a întunericului, a luminii. Depinde de nativii Balanță ce conotație vor da acestei energii ce va veni în surplus față de ei.

Posibil în această perioadă să își dea seama că sunt singuri, că și-au făcut false speranțe că au persoane alături de ei. Tocmai de aceea, după acest moment vor încerca să se ducă mai mult pe cont propriu și nu neapărat să se izoleze, ci mai degrabă să se îndrepte spre partea de introspecție, spre evoluție mentală.

Cei care au probleme cronice în această perioadă pot să le reactiveze, mai ales dacă vor consuma în exces tot ceea ce înseamnă dependențe sau vor da curs unor vicii pe care au încercat nativii Balanță să le lase în timp în urmă.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pe partea de iubire este să fiți mai calzi, mai comunicativi, să vă exteriorizați trăirile interioare, întrucât partenerul va considera că a greșit față de voi, deoarece vă comportați așa de rece cu el. Fiți mai blânzi și veți vedea că lucrurile se vor desfășura mult mai ușor în viața voastră.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Pentru aranjarea patului în dormitor este necesar să cunoaștem care este poziția patului pentru
Fiind semne cardinale, puteți avea o relație armonioasă, dar totodată și foarte explozivă,
Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.