Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: două evenimente vor avea loc în intervalul 26 august-1 septembrie 2019, acestea se vor desfășura între

29 și 30 august. Primul dintre ele îl va avea ca protagonist pe Mercur, care din 29 august, după cum spuneam, intră în semnul Fecioară, acolo unde se mai află Soarele,Venus și Marte.

Prin urmare, vom avea la un moment dat pe cer șapte planete numai în semne de Pământ, așa că „disciplina” după data de 29 august va fi cuvântul de ordine.

Vom face curățenie în viața noastră acolo unde este haos, mai ales pe sistemul alimentar, pe felul în care ne raportăm la locul de muncă, la cei de la locul de muncă și, de ce nu, poate chiar și la legătura cu rudele, cu familia, cu felul în care ne respectăm pe noi înșine.

Loading...

Al doilea element marcant al acestei perioade îl reprezintă tot semnul Fecioară, întrucât pe 30 august are loc Luna Nouă în acest semn, o Lună Nouă marcantă, puternică, care amplifică tot ceea ce am spus mai sus.

Mai mult decât atât, semnul Fecioară vorbește de kilogramele în plus, de dorința de a schimba ceva legat de partea aceasta de sănătate, așa că data de 30 august este momentul propice pentru a începe o dietă, pentru a merge la sală, de ce nu, poate pentru a începe un tratament naturist, a căuta tot felul de remedii la problemele noastre, poate psihice.

Dorința de a ieși din cercul acela vicios – ce implică lupta între trecut, planetele ce se află în semnul Capricorn, și viitor, vorbim aici despre Uranus în retrogradare –  este destul de arzătoare în această perioadă.

Este așadar o săptămână în care vorbim de multă evoluție, de practică, de lucruri ce se spun aprig și s-ar putea să ne pare rău mai târziu. De aceea, ar fi bine să gândim mai mult, să acționăm mai mult, decât să comunicăm când nu este cazul.

Cuadratura între Jupiter și Lilith, ce se formează pe semnele acestea de suflet, de legătură cu divinitatea, poate să construiască sau să aducă în viața noastră de la falși profeți, false idei, false gânduri, false speranțe, până la conducători ce pot să iasă la suprafață cu anumite minciuni.

Acest Jupiter în cuadratură și cu Neptun în retrogradare vin, de asemenea, cu o dorință de schimbare a ideologiei, iar pe fondul acestor planete ce vin cu multă muncă, există posibilitatea ca oamenii care poate în unele cazuri sunt slab pregătiți să iasă la suprafață, să aibă un discurs motivant, dar care să nu fie atât de substanțial și să-i capteze pe cei din jur.

Așa că, încercați să vă centrați mai mult pe propria persoană, în acest mod aș zice că energia acestei săptămâni va fi în folosul vostru.

Un alt element important este opoziția la grad perfect între Saturn din retrogradare și acel Nod Nord, karma pozitivă. Așa că, vedem din nou un element karmic în toate aceste stări, în toate aceste transformări, dar să nu uităm că ceea ce este al nostru și scris pentru noi se va întâmpla, mai devreme sau mai târziu.

Semne dezavantajate în această perioadă sunt Gemeni, Balanță și Vărsător, întrucât sunt semne de aer, iar aerul cu atât de mult pământ este foarte greu. Se vor simți obosiți, vor simți asupra lor ca o presiune socială fie de la locul de muncă, fie de acasă și vor căuta soluții de evadare.

Cel mai probabil se vor îndrepta spre distracție, dar le recomandăm să meargă mai mult spre meditații, spre rugăciune, întrucât aceste mijloace le sunt la îndemână și le vor fi și în scopul constructiv de ajutor.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni dragoste 2019 pentru zodia Iepure: în anul 2019 dragostea se întoarce în viața
Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și
Previziuni 2019 pentru nativii Cocoș pentru muncă, carieră și afaceri: în ceea ce privește

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.