Horoscop saptamanal 25 Noiembrie-1 Decembrie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: pentru nativii Rac, 25 noiembrie-1 decembrie este o saptamana dedicata iubirii, partenerului de viata, iubitului, iubitei.

Este o săptămână în care cei care sunt singuri își planifică cu foarte multă plăcere o căsătorie, iar pentru cei care sunt căsătoriți deja, indiferent cât de veche este căsătoria, se reaprinde focul.

Nativii Rac se vor simți ca în prima zi, la prima iubire.

Iată previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Rac 2020!

Este o săptămână foarte frumoasă, atracție amoroasă între cei doi parteneri, clipe foarte plăcute petrecute cu prietenii. Aceștia îi ajută în toate demersurile, îi sfătuiesc. Este o săptămână foarte frumoasă din acest punct de vedere.

Ca și probleme profesionale, aceștia au o echipă în care se simt foarte bine și sunt capabili ca în parteneriat, în cadrul acestei echipe și cu această echipă să își găsească un nou contract destul de bănos și bun.

Nativii sunt cam cu capul în nori în ceea ce privește responsabilitatea, dar îi ajută norocul. Pentru acei nativi care au avut probleme de sănătate le dau o veste bună.

Acestea se rezolvă și se rezolvă cât mai repede și mai fericit posibil. Dacă doresc să înceapă o dietă, un tratament sau să înceapă niște investigații este momentul să le facă. Nu pentru că ar fi ceva grav, ci pentru că acum este un moment foarte bun pentru a începe ceva, în ceea ce privește sănătatea.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 decembrie 2019

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...

Dragoste si Compatibilitate

Accesorii pentru zodia Rac

Zodiac

Bijuterii si accesorii

Astrologia Chineza

Numerologie
Decoratiuni si odorizante
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie Zodiacool

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România.

Calcule Zodiacool

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue.

Feng Shui Zodiacool

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.