Horoscop saptamanal 25 Noiembrie-1 Decembrie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal si previziuni astrologice pentru toate zodiile: este o perioada foarte interesanta. Aceasta este o saptamana, in general, linistita.

În săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie, pentru a doua săptămână consecutiv, nu sunt aspecte stresante.

Sunt două aspecte importante în această săptămână, avem în 26 noiembrie o Lună nouă în Săgetător, și avem ingresul lui Venus din zodia Săgetător în Capricorn.

Din persoane înnobilate sufletește, care ne-am înnobilat, înălțat intelectual, care am avut o plăcere deosebită să citim, să vedem spectacole, să intrăm în legătură cu persoane elevate, am avut o sensibilitate și intuiție deosebită, ne-am înălțat, bucurat , am acumulat și acum este momentul să aplicăm concret ceea ce am acumulat în perioada în care Venus s-a aflat în zodia Săgetător.

În ultima lună și jumătate, acesta se află la numai două grade de Jupiter, cei doi benefici încă sunt în conjuncție, dar Jupiter încă este în Săgetător, este un generos, un înălțător și ne ajută cu toată forța să ne facem planuri foarte îndrăznețe și, mai ales, ne ajută să le și aplicăm practic.

Vezi și HOROSCOP 2020!!!

Este foarte important aspectul, foarte frumos, puțin dezorientativ, însă trebuie să facem un efort să vedem spre ce ne îndreptăm fiecare. La nivel mondial este posibil să fie probleme în ceea ce privește forța de muncă, niște planuri care se fac pentru a îmbunătăți condițiile celor mulți, a forței de muncă în general, și la nivel de companii, și la nivel național.

Luna nouă se așează pe zodia Săgetător. Este o perioadă în care cei care vor să urmeze niște cursuri și încă sunt dezorientați, să ceară sfaturi, să primească sfaturi și să se gândească foarte serios în ce parte vor să se ducă, spre ce vor să se îndrepte.

Pot începe mișcări populare, discuții la nivelul maselor populare, de așezare a unor lucruri de planificare a unei noi legislații sau e posibil să se facă mișcări foarte serioase, în ceea ce privește medicina și sănătatea.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.