Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: perioada 25-31 mai este, pentru nativii Varsator, una in care incep sa inteleaga cat de importanta a fost acea retragere din lunile trecute

Energia acumulată, acel tip de energie subtilă care transpare din om și îi conferă un farmec aparte. Nativii Vărsător sunt foarte creativi. Dar pare că obiectele creației lor nu au o direcție, o țintă. Aceia care ar trebui să se bucure de acestea nu sunt foarte bine definiți. Nativii ar trebui să orienteze o parte din energia pe care o au în domeniul creativității, către acele grupuri de oameni care pot să fie beneficiarii acestor opere. În viața personală, nativii au un interes deosebit pentru copiii lor, pentru interesele și problemele acestora. Dar interesul nu este „la vedere”.

Nativii Vărsător-părinți urmăresc și intervin în viața copiilor într-o manieră foarte subtilă și discretă. O parte dintre nativi sunt foarte îndrăgostiți și concentrați pe acest aspect al vieții. Nu mai văd prieteni, nu mai au interes pentru nimeni în afară de persoana iubită. Din punct de vedere al sănătății, pot apărea probleme de respirație, la mâini și în zona pieptului. Nativii sunt foarte pasionali și aceasta poate fi cauza acestor probleme de sănătate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.