Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: in perioada 25-31 mai, nativii Scorpion au o deschidere uriasa spre partile oculte ale existentei si cunoasterii

Secrete, mistere, informații ascunse, lucruri care păreau de neatins vin acum și se arată în fața nativilor, în plină lumină solară. Lucrurile sunt luminate, dar și nativii au energia necesară pentru a le pătrunde. În zona strict pragmatică, materială este posibil ca acești nativi să rezolve probleme atât de încurcate, încât multe dintre ele își luaseră rămas bun, trecându-le pe lista cu imposibilități. Banii, ca și în zilele trecute, vin mai mult din moșteniri, de la partenerul de viață sau de la partenerii de afaceri. Nu înseamnă că munca nativilor este inexistentă, dar preponderent apelează, fiecare din motivul propriu, la banii celor din jur.

În dragoste, lucrurile stau foarte bine, nativii au parte de întâlniri romantice extreme, amorul este la maxim. Nativii trebuie să trăiască momentele din plin și să viseze mai puțin! Sănătatea nu prezintă probleme deosebite față de cele generale ale săptămânii.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.