Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: perioada 25-31 mai este mai putin activa pentru nativii Rac, acestia fiind foarte retrasi

Unii dintre nativi pot suferi o perioadă de recluziune. Este ceva ce vine din trecut, din trecutul apropiat sau acela foarte îndepărtat de care nu știm mare lucru, doar bănuim! Nativii sunt predispuși la meditație, introspecție, rugăciune. Stau ei cu ei, cu Divinitatea, și caută să înțeleagă lucruri care li se întâmplă și sunt de neînțeles. Astrologul ZODIACOOL consideră că sunt greșeli care au fost făcute în dragoste, în special, și acum vin niște plăți!

Dar partenerul de viață pare că vine în ajutorul nativilor. Este foarte important ca nativii să înțeleagă, și mai ales să aprecieze acest ajutor! Unii dintre nativii Rac pot avea probleme de sănătate care să necesite repaus la pat sau chiar spitalizare. Este vorba de probleme de sănătate care au fost neglijate și s-au cronicizat. Dar țineți cont că aceasta este doar o predispoziție!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.