Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: perioada 25-31 mai este, pentru nativii Pesti, una in care dezvolta o preocupare deosebita pentru casa, familie, parinti

Nativii sunt foarte preocupați și de căminul lor: renovări, căutarea unei case în care să locuiască. Nativii sunt foarte preocupați și de locația în care se găsesc sau de aceea din care se trag. Este foarte important, în acest caz, pentru acești nativi în special, ca locul în care se găsesc să fie unul în care să se simtă bine, în care să simtă că prinde rădăcini sau dacă se găsesc în locul natal, să își întărească rădăcinile. Cum? Ajutându-se de tot ce poate să însemne informație ancestrală, relație cu cei care le mai pot furniza informații din trecut.

Nativii idealizează puțin ceea ce ține de casă și nu se prea potrivește cu ceea ce se poate! În această săptămână, nu sunt probleme financiare deosebite. Viața romantică se desfășoară în casă, cu partenerul de viață. Preocupările pentru casă, pentru înfrumusețarea acesteia, pentru a se așeza undeva poate să fie în legătură cu o persoană specială, alături de care doresc să se bucure de cuib. Din punct de vedere al sănătății, nativii Pești pot avea probleme în zona plămânilor. Atrag atenția că eforturile pentru aranjarea căminului vă pot epuiza fizic.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.