Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in intervalul 25-31 mai, pentru nativii zodiei Leu vin momente destul de dificile cu cercul de prieteni

Nativii Leu descoperă ceva care le-a fost ascuns și care ar putea avea impact asupra vieții profesionale. Astrologul ZODIACOOL nu consideră că ceea ce este ascuns este neapărat neplăcut. Poate că este vorba de o simplă omisiune sau neînțelegere. Deci, recomandăm atenție și atât. Pe de altă parte, nativii doresc să legalizeze relația cu un grup de prieteni sau o organizație cu ale cărei preocupări și interese nativii se identifică și cu care doresc să facă un pas înainte: să legalizeze relația.

Din munca pe care au depus-o săptămâni la rând a rămas inerția. Se pare că nativii au realizat că așa nu se mai poate și au încetinit un pic ritmul. Viața romantică se desfășoară într-un ritm obișnuit, fără sincope și suișuri. Dacă nativii leagă o nouă relație, aceasta poate fi legată de grupul de prieteni sau e posibil ca prin intermendiul acestora să cunoască pe cineva. Problemele de sănătate sunt ca și până acum, legate de munca de zi cu zi și suprasolicitare. Recomandăm, deci, ponderație.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.