Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: pentru nativii zodiei Fecioara, in perioada 25-31 mai, interesul si realizarile, din fericire, tin de domeniul profesional

Nativii au, de acum înainte pentru o lună de zile, energie și autoritate de a-și impune anumite idei. Aceștia sunt comunicativi și dispuși la mișcare și deplasări, au o flexibilitate deosebită. Toate acestea sunt dublate de o putere de muncă și analiză. Persoane importante îi ajută pe nativii Fecioară să mențină acest tonus. Cu toate acestea, nativii trebuie să aibă grijă la felul în care își gestionează relațiile de parteneriat. Au tendința de a se elibera de orice obligații sau cel puțin să imprime relațiilor o notă aparte care, dacă nu este agreată și de partea cealaltă, poate provoca scântei!

Un pic de diplomație în relaționare este recomandată de astrologul ZODIACOOL și cu partenerul de viață. Nativii sunt foarte pasionali, dar în felul în care se raportează la persoana iubită au intervenit transformări. Abia se obișnuise cu o nouă față a pasiunii, că lucrurile par să se întoarcă. Problemele de sănătate țin de felul în care nativii reușesc să facă din transformările pe care le-au suferit trepte pe care să urce.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.