Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: in intervalul 25-31 mai, nativii zodiei Capricorn au succes in plan profesional, incheie contracte, afaceri

Profesional, nativii zodiei Capricorn au de încheiat o afacere, un contract care le-a dat emoții, dar se pare că acum se va finaliza cu bine. Obligațiile pe care le presupune însă, pun nativii în situația de a se împărți cu greu între casă și serviciu. Din vorbă în vorbă cu partenerul de viață, nativii zodiei Capricorn constată că s-au îndrăgostit de acesta! Bineînțeles, este vorba aici de mai multe categorii de nativi. Sunt aceia care s-au căsătorit din dragoste și la un moment dat au constatat că relația lor a intrat în rutină.

Dar cum se întâmplă cel mai adesea, există momente când focul se reaprinde și acestă săptămână este unul dintre acele momente. Alții nu au avut o relație pasională cu partenerul de viață, s-au căsătorit pur și simplu și acum s-au trezit îndrăgostiți de partener. O altă categorie este aceea care are primele discuții cu iubitul/iubita despre o căsătorie, sunt cu gândul la un viitor comun. Gestul este plin de originalitate, nu vă așteptați la o cerere în căsătorie clasică! Sănătatea poate prezenta unele probleme, în special din cauză că nativii, din dorința de a face față provocărilor, se suprasolicită fizic. Încercați să fiți ponderați!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.