Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: in viata nativilor Berbec, prietenii sunt foarte importanti in perioada 25-31 mai

Nativii simt nevoia să ia legătura cu ei și prietenii, pe de altă parte, îi caută, sau mai bine zis, îi solicită pentru diverse probleme. Profesional, nativii au stagnat. Se promiteau lunile trecute schimbări masive, dar acestea s-au produs, nativii începuseră să înțeleagă câte ceva din noile reguli, dar acum parcă toate se întorc. Nu este motiv de îngrijorare, în toamnă veți avea tot sprijinul de care aveți nevoie ca să faceți față cu brio noii situații, dar până atunci vi se oferă o avanpremieră. Atenție, deci, la detalii, vă vor folosi după octombrie-noiembrie!

Dacă așteptați bani, ei bine, aceștia pot veni surpriză. Demersurile sunt făcute, dar suma efectivă, care credeți că mai durează până să o primiți, este posibil să vină mult mai repede! Viața romantică este legată de o întâlnire cu prietenii. Fie prin intermendiul acestora vă gășiti partenerul potrivit, fie persoana iubită vă pregătește o ieșire cu prietenii. Este binevenită, trebuie să recunoașteți! Din punct de vedere al sănătății, nu sunt semnalate probleme deosebite.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.