Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: nativii Balanta, in intervalul 25-31 mai, sunt foarte creativi si nu doar ca au idei, dar au capacitatea de a pune lucrarea in opera

Nativii Balanță trăiesc o iubire care poate că le va influența personalitatea, cel puțin pe termen scurt. Și aceasta pentru că nativii iau foarte în serios această pasiune. Nu este foc de paie, este o relație serioasă. Pentru această relație, nativii și-au schimbat chiar și căminul, locația, au sacrificat mult din trecutul lor ca să fie lângă persoana iubită sau să aducă persoana iubită aproape de ei. O altă parte dintre nativi au probleme de locație cu copiii. Aceștia vin, pleacă de acasă, se stabilesc prin alte părți și nativii rămân cu un gol în casă, greu de umplut cu altceva.

Dar toate acestea tind să se estompeze. Toate parcă se opresc în loc! Nu relația, dimpotrivă, ci problemele legate de cămin și locație. Nu trebuie să se panicheze nimeni, este ceva temporar, nu au fost îndeplinite toate condițiile!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.