Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: in intervalul 25-31 mai, punem prea mare pasiune in ideea de miscare si comunicam fara sa spunem mare lucru

Aglomerație mare în zodia Gemeni! Începem să ne mișcăm, dar nu este bine să facem o obsesie pentru aceasta! Este situația aceluia care vorbește pentru că îi place tare mult să se asculte. Marii oratori au avut auditoriu!!! Creativitatea se bazează pe comunicare, dar lipsește ținta. Cui se adresează discursul? Cui se adresează creațiile? Această atitudine este destul de păguboasă. Parcă suntem împotriva oricărei rațiuni materiale.

Avem însă o bază solidă acasă. Căminul este plin de căldură și lumină, la propriu și la figurat. Copiii cer atenție totală! Sau nativii au făcut din copiii lor centrul atenției, al interesului. Dar poate că nu strică să vă uitați către prieteni, către aceia dintre oameni cu care vă identificați părți ale vieții și mergeți braț la braț. Sănătatea poate pune probleme, la modul general, în zona umerilor, brațelor, mâinilor. Există predispoziții la afecțiuni ale căilor respiratorii, plămânilor.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.