Horoscop saptamanal 25 - 31 ianuarie pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: in perioada 25 - 31 ianuarie, nativii Scorpion au probleme relationale si profesionale, sunt intr-o contradictie continua cu cei din jur

Perioada este destul de tensionată pentru acești nativi. Au probleme relaționale, au probleme cu familia. Au probleme cu odraslele care se par că le ascund ceva.

Sau nativii trebuie să își caute abilități până acum ascunse pentru a face față relației cu copiii, mereu în schimbare.

Nativii zodiei Scorpion au probleme profesionale. Și aceste tensiuni se răsfrâng și asupra familiei.

Nativii aduc cu ei acasă problemele, fie că acestea sunt cauzate de relația dintre ei și angajator, fie relația cu un partener de afaceri, fie, aceia dintre nativi care caută un job, nu găsesc.

Banii vin mai mult de la partener. Nu se prea întrezărește nicio mărire de salariu, negociere, plată contractuală, nimic. Pot să apară contracte surpriză, dar nu vă bazați prea mult pe ele.

În dragoste, nativii au de ascuns adevăratele sentimente. Sunt foarte mulți nativi influențați de această zodie care trec prin momente dificile alături de partenerul de viață.

Nativii gândesc de multă vreme o eliberare din tot ce înseamnă obligații conjugale. Partenerii trebuie să le acorde libertate.

Sănătatea este afectată la începutul săptămânii de probleme de respirație, apoi pot apărea afecțiuni legate de cord și/sau de stomac.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 25-31 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 28 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!