Horoscop saptamanal 25 - 31 ianuarie pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in perioada 25 - 31 ianuarie, nativii Sagetator doresc sa se odihneasca mai mult, dar profesia le ofera o ocazie care nu merita refuzata

Trăiți o contradicție: intuiția vă spune ceva, rațiunea cu totul altceva! Veștile pe care le primiți sunt de natură să vă liniștească, dar tot aveți îndoieli care vă fac stomacul ghem.

Profesional sunt tensiuni. Practic casa și profesia se opun pentru că voi doriți să stați mai mult pe acasă și vine de nicăieri un contract care vă cheamă la datorie. Dar este un contract care vă rezolvă probleme financiare, de ce vă încordați așa?

Nu este bine, ci foarte bine din punct de vedere financiar. Poate că ar trebui ca cineva de acasă să îi explice nativului Săgetător că lucrurile nu sunt atât de negre precum le vede el/ea acum! Să fie atent la oferta care i se face!

În dragoste sunt posibile discuții între părinții voștri și partenerul de viață. Este foarte neplăcut să fii la mijloc între aceste atât de importante persoane din viața ta! O idee genială vă vine și conflictul poate fi aplanat!

Sănătatea este afectată la circulație. Și aceasta din cauza încordării pe care o simțiți atunci când există neînțelegeri între cei dragi din jur.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 25-31 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 28 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!