Horoscop saptamanal 25 - 31 ianuarie pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: in perioada 25 - 31 ianuarie, nativii Rac au probleme la locul de munca si cu echipa din care fac parte, vor fi multe emotii puternice la mijloc

Nativii Rac trec printr-o perioadă de criză profundă. Poate nu le vine să creadă pentru că profunzimea emoțiilor cu greu se vede la suprafață.

Nu se pune problema de lacrimi, de ieșiri furtunoase sau de reproșuri. Dar în adâncul ființei lor lucrurile sunt în plină transformare.

Viața profesională are ceva de pierdut din cauza unor manifestări extrem de impulsive ale nativilor în mijlocul echipei cu care lucrează.

Poate că tocmai aceste manifestări să creeze starea de criză, poate dimpotrivă, criza să îi facă atât de irascibili. Astrologul zodiacool.ro este de părere că nativii ar fi bine să țină lucrurile sub control.

Sunt cele mai mari șanse ca disputele pe care nativii le au cu colegii de echipă să fie pentru niște sume de bani. Se pare că și unii și alții au fost mult prea curajoși cu cheltuielile.

Sănătatea nu prezintă probleme, cu excepția primelor două zile, când nativul se poate simți puțin mai îngreunat, cu probleme de circulație și de respirație.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 25-31 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!