Horoscop saptamanal 25 - 31 ianuarie pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: in perioada 25 - 31 ianuarie, nativii Berbec se gandesc la prieteni, acestia le dau ceva batai de cap, iar nativii cauta ca totul sa fie perfect

Conjuncția Marte – Uranus i-a făcut pe nativii Berbec foarte irascibili cu prietenii. Nu este ceva grav: o explozie de idei, propuneri care sunt atât de impulsive încât cu greu le pot prietenii ține piept.

În viața profesională ținta este acum echipa cu care lucrează.

Nu este o relație întâmplătoare, nativii își bazează echipa de lucru pe colegii cu care au legat o prietenie, un fel de camaraderie care se poate dovedi a fi mai mult un stres pentru că nativii vor ca totul să fie perfect!

Banii vin din activitatea profesională. Și este foarte posibil ca nativii să primească un nou contract care să le asigure veniturile pentru o perioadă destul de lungă.

Viața romantică este cumva dependentă de niște activități pe care nativul le desfășoară în cadrul unui grup de prieteni.

Poate chiar să aibă legătură cu echipa de la locul de muncă pe care nativii o organizează cu mare zel. Poate tocmai de aceea?

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 25-31 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 28 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!