Horoscop saptamanal 25 - 31 ianaurie pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in perioada 25 - 31 ianuarie, nativii Balanta sunt creativi, inspirati, le place ceea ce fac si nu ar trebui sa se gandeasca la bani

Nativii zodiei Balanță sunt într-o stare de creativitate care depășește lumea materială. Ceea ce crează acum un nativ Balanță este miraculos!

Dar creația este rezultatul unei crize pe care o trăiește și care îl aruncă pe nativ într-un abis. Atenție: din abis vă întoarceți cu ceva, dar renunțați la ceva ce constituie pentru voi un test!

Profesional, primele zile ale acestei perioade sunt zile în care, indiferent care vă este ocupația, sunteți inspirați. Pentru că ce a spus astrologul zodoacool.ro în paragraful anterior, este valabil pentru orice profesie. Folosiți și adăugați la toate acestea intuiția!

Cu toate acestea zona banilor nu este grozav aspectată. Poate este momentul în care să nu vă gândiți la bani, ci doar la ceea ce aveți de făcut sau la ceea ce sunteți inspirați.

Viața romantică este ținută în secret total. Dorința este atât de mare încât experiențele sexuale pot să fie fie sub așteptări, fie trăite la maxim, în orice caz nu ceva obișnuit!

Sănătatea nu pune probleme deosebite în afară de riscul unor retenții de apă. Hidratați-vă corect. Atenție la sare!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 25-31 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 28 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!