Horoscop săptămânal 24-30 Iunie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: intervalul 24-30 Iunie 2019 o are ca vedetă pe planeta Mercur, care din 27 Iunie, la ora 03:20, intră în Leu,

unde va retrograda din 8 Iulie, revenind în Rac după 18 Iulie, reluând ceea ce nu a reușit să rezolve între 17-27 Iunie la nivel de suflet.

În Leu, planeta gândirii ne va aduce mai multă creativitate, organizare, forță de manifestare a planurilor profesionale, plus că va mijloci un dialog sincer, corect și credibil acolo unde este cazul. Mai mult decât atât, la evenimentul ce va avea loc pe 2 Iulie (eclipsa de Soare) va conduce la conștientizarea unor situații ce nu sunt de folos în viața noastră.

Loading...

Să nu uităm faptul că aceste momente astrale (eclipsele) se resimt cu 2-3 săptămâni înainte de a se produce, de aceea în perioada analizată se pot întâmpla tot felul de situații ciudate, ce pot să schimbe destine în unele cazuri.

Iubirea va fi în centrul atenției în cele 7 zile analizate, deoarece Venus va face opoziție la Jupiter, provocând o revoltă între minte și suflet.

Așadar, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă înarmați cu multă răbdare, calm și diplomație, cu toate că tensiunile și irascibilitea vor trona.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce sunt Stelele Zburătoare? Stelele Zburătoare reprezintă diferite tipuri de energii, care în
Senzația de confort este amplificată în dormitor cu ajutorul decorațiunilor. Acestea nu trebuie
În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.