Horoscop saptamanal 24 Februarie-1 Martie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Pesti sunt antrenati, in aceasta saptamana 24 februarie-1 martie, in tot felul de activitati de grup

Unii dintre nativi s-au integrat în anumite grupuri pentru a-și putea manifesta un hobby sau pentru a desfășura o anumită activitate care presupune mai multe persoane. Astrologul ZODIACOOL consideră că nativii Pești au o perioadă foarte bună. Soarele le traversează zodia, au concursul a încă două planete, Mercur și Neptun. Nativii au o vizibilitate deosebită, un elan către conversație și mișcare.

Gândurile sunt un pic cam confuze. Un Mercur retrograd în Pești nu este tocmai aspectul potrivit pentru limpezimea rațiunii și pentru o comunicare „la obiect”. Spun azi ceva, mâine altceva. Se gândesc la ceva, apoi la altceva. Sunt convinși de fiecare dată că ceea ce este în mintea lor este cel mai important lucru posibil, că idealurile pe care și le formează în minte sunt reale.

Horoscop saptamanal Pesti dragoste

Din tot ce au în harta momentului nativii Pești, viața romantică este cea mai aproape de realitate. Iubesc, le place persoana lângă care se află, o doresc cu foc, dar nu este vorba, deocamdată, și pentru o anumită parte a nativilor, de iubirea vieții lor.

Horoscop saptamanal Pesti sanatate

Din punct de vedere al sănătății, nativii Pești sunt afectați în general, în zona labei piciorului. Săptămâna aceasta se accentuează aceste predispoziții. Iubirea necondiționată, de care nativii Pești sunt capabili fără doar și poate, este cea care poate evita sau diminua din această predispoziție.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 iunie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.