Horoscop saptamanal 24 Februarie-1 Martie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nu ar fi de mirare ca foarte multi dintre nativii Fecioara, in intervalul 24 februarie-1 martie, sa se gandeasca serios la o casatorie

Mai ales aceia dintre nativii Fecioară care sunt îndrăgostiți, după astrologul ZODIACOOL nu se gândesc la altceva decât cum să își lege viața de marea iubire. Pentru că trebuie să mai spunem, este o săptămână extrem de pasională (așa cum a fost toată perioada de la începutul anului, de fapt, dar această săptămână e și mai și!).

Horoscop saptamanal Fecioara dragoste

Nativii sunt obsedați efectiv de ideea de căsătorie. Aceia dintre nativi care sunt deja „luați” văd lucrurile numai și numai prin prisma partenerului de viață. Este foarte frumos, dar ca să fie ceva durabil, trebuie să vă impuneți propria persoană în cadrul cuplului, altminteri deveniți invizibili!

Este și o perioadă în care nativii acestei zodii sunt foarte creativi. Și această creativitate o proiectează asupra unei alianțe din care face parte și pe care a încheiat-o pentru o afacere. Afacerea este foarte posibil să le aducă niște câștiguri. Dar nativii sunt efectiv obsedați de parteneriatul în sine și de modul în care ei trebuie să își expună ideile creative.

Numai că o afacere presupune un fel de echilibru între parteneri. Trebuie deci să le amintim că trebuie să se facă prezenți în cadrul afacerii respective. Și mai este un aspect, indiferent cât sunt de creativi, de plini de inspirație, au în fața lor niște grupări de oameni cărora trebuie să li se adreseze creațiile lor. Aceștia nu trebuie neglijați, deoarece creațiile rămân fără țintă! Fără țintă devin invizibile. Vreți așa ceva?

Horoscop saptamanal Fecioara sanatate

Din punct de vedere al sănătății, pot apărea probleme legate de piele, articulații, în special genunchi, fiere, în cazul în care sunteți prea orgolioși, autoritari și dezordonați. Și mai pot apărea probleme în zona gâtului, dacă nu va păstrați anumite grade de libertate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 martie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.