Horoscop săptămânal 23-29 Septembrie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: vești extraordinar de bune vin în intervalul 23-29 septembrie și pentru nativii Taur. Dacă în primele zile ale săptămânii nativii Taur vor fi mai

focusați pe tot ceea ce înseamnă proiectele inițiate, la sfârșitul lunii august-început de septembrie aceștia vor merge poate pe aceleași prețuri sau pe aceleași promisiuni pe care le-au lansat atunci.

După data de 26 spre 27 septembrie, vă veți schimba radical atitudinea față de munca voastră, față de timpul depus, pentru a duce la bun sfârșit niște proiecte față de colegi sau șefi.

Soarele după această săptămână intră în casa muncii, însă el va fi foarte bine susținut după 27 septembrie, când Luna trece pe lângă Marte, planeta agresivității, și vă va face mult mai dinamici, vocali, tocmai pentru a vă cere drepturile legate de tot ceea ce înseamnă muncă, sănătate, aspect fizic.

Loading...

Este o săptămână extraordinar de bună în special pentru doamne, întrucât ele vor lua inițiativa fie de a începe un program la sală, fie poate de a începe o dietă, se vor vedea și rezultate vizibile în următoarele două luni, iar legat de planurile acestea ce țin de muncă și de implicarea în proiecte noi, este un moment propice.

La mijloc este vorba fie de nevoia de a achiziționa aparatură nouă, fie de nevoia de a susține niște cursuri, fie de a deveni mai buni în ceea ce faceți, fie să ieșiți mai mult în evidență prin ceea ce faceți pe internet, întrucât nimeni nu știe de fapt care sunt calitățile voastre dacă voi nu le veți arăta, exterioriza și nu veți atrage atenția asupra lor.

Tocmai de aceea această săptămână vine să vă clarifice aceste elemente și să vă arate că schimbarea pe care o doriți din punct de vedere profesional ține foarte mult de implicarea voastră, de modul în care ieșiți în evidență și prin ce ieșiți în evidență.

Poate investiți foarte mult în publicitate sau poate cereți de foarte multe ori o avansare, dar nu ați luat în calcul ideea de a deveni mai buni sau de a arăta șefilor ce calități aveți, întrucât vă este frică și acum apare acea idee de a vă manifesta surplusul energetic pe care îl simțiți acum că vine asupra voastră.

Pe partea sentimentală, este o săptămână bună, chiar partenerul poate veni cu foarte multe idei legate de o investiție la comun. Se poate lua în calcul fie ideea de a achiziționa ceva în casă, fie poate chiar de a deschide o afacere, fie vă susține pe voi într-un demers ce ține de deschiderea unei afaceri sau de inițierea unui proiect ce se poate desfășura pe termen lung, până în aprilie-mai anul viitor.

Faza de Lună nouă din 28 septembrie este plasată tot în casa muncii și a sănătății. Pe partea aceasta de reinventare profesională, unii nativi Taur care au dezvoltat în ultimele două-trei luni tot felul de pasiuni sau afaceri extra locului de muncă sau după terminarea programului acum vor lua în calcul să le dezvolte într-un mod mult, mult mai productiv sau le pot veni idei geniale de a deschide ceva pe cont propriu.

Toate acestea, de fapt, vorbesc de ceea ce se va întâmpla din lunile martie-aprilie, anul viitor, când Saturn va intra în casa carierei, respectiv Karma va ajunge și ea în casa banilor. Până atunci, Universul vă pregătește și vă aduce aceste dorințe de schimbare și vă pune în temă cu noile strategii ce vor avea loc în următoarea perioadă.

Pe weekend, recomandăm nativilor Taur să aibă mai multă grijă de ei, de sănătatea lor, întrucât problemele ce țin de partea de digestie pot să reapară și ele se pot combina și cu multe stări de insomnie. Încercați pe cât posibil să vă menajați și să vă ascultați intuiția.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce sunt Stelele Zburătoare? Stelele Zburătoare reprezintă diferite tipuri de energii, care în
Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul
Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: starea relațiilor se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.