Horoscop săptămânal 23-29 Septembrie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: pentru nativii Săgetător, săptămâna 23-29 septembrie 2019 este extraordinar de propice pentru socializare, pentru ieșirea din zona de confort,

posibil și toate veștile bune ce au venit în ultima perioadă pe partea de carieră să vă dea ocazia de a sărbători, de a căuta alte mijloace prin care să vă destresați, să vă bucurați de reușita pe care ați dobândit-o.

Între 23 și 24 septembrie veți fi focusați pe partea financiară, fie că este vorba de intrarea în posesie a unor sume de bani, fie dacă sunteți implicați într-un proces, veți fi citați și va trebui să dați socoteală la tot ceea ce ați făcut.

Dacă este caz de divorț, atunci lucrurile pot să se complice, întrucât există posibilitatea să apară tot felul de date sau note care să vă incrimineze sau să încerce pe cât posibil să vă schimbe părerea asupra felului vostru de a fi sau asupra comportamentului vostru.

Există posibilitatea ca unele date să fie și false sau fabricate, tocmai de aceea veți avea foarte multe lucruri de discutat, poate cu anumite autorități, pentru a cere o a doua opinie în cazul unui expert ce vă poate apăra.

Pe partea de sănătate, în prima parte a săptămânii vedem ca în cazul nativilor Săgetător ce au mai avut probleme de sănătate să vină și o stare de bine, posibil un tratament să dea roade. Dacă faceți anumite investigații medicale, atunci ele vor oferi un răspuns pozitiv.

De asemenea, există posibilitatea să luați în calcul ideea de a efectua o intervenție chirurgicală în următoarea perioadă și acum puteți să stabiliți data.

Oricum vin vești bune încă de luni, iar undeva în weekend, când Luna este implicată în faza de Lună nouă în semnul Balanță, vedem să aveți parte de întâlniri cu persoane pe care nu le-ați mai întâlnit de ceva timp, fie cu ocazia unui eveniment, o nuntă, un botez, fie poate luați în calcul ideea de a pleca într-o călătorie, pentru a vizita anumiți prieteni.

Cert este că veți face o baie de mulțime, vă veți încărca cu multă energie, veți simți de fapt bucuria vieții și poate chiar aprecieri din partea partenerului. Acesta vă va încuraja să spuneți mai mult ceea ce simțiți față de el, poate chiar veți face declarații de dragoste ce vor fi foarte bine văzute de către cei din familie.

Nativii Săgetător care sunt în căutarea unui loc de muncă cel mai probabil între 24 și 26 septembrie aud o veste legată de un interviu, fie poate chiar participă la un astfel de eveniment, iar rezultatele se vor vedea săptămâna viitoare, după 1 octombrie.

Pe tot ceea ce înseamnă parte de investiții, nativii Săgetători iau în calcul ideea de relocare, fie că vorbim aici de o locuință nouă, fie chiar de achiziționarea sau mutarea undeva acolo unde v-ați dorit sau v-ați planificat încă de prin iunie-iulie și până în momentul prezent.

Cert este că până la sfârșitul lunii decembrie, când Jupiter va fi definitiv în semnul Capricorn, în următorul semn, vă va ajuta să duceți la bun sfârșit anumite proiecte pe care le-ați inițiat undeva de anul trecut, din toamnă.

Pe partea de spiritualitate este o săptămână bună, cu foarte multe confirmări, cu deschidere mai mult spre distracție, creativitate. Dacă aveți de susținut examene, este o săptămână care vă avantajează, mai ales după 24 septembrie.

De aceea recomandarea astrologului ZODIACOOL este să trăiți momentul și să vă bucurați de tot ceea ce vine pentru voi, întrucât guvernatorul vostru, Jupiter, vă susține și face aspecte benefice, tocmai pentru a arăta că Soarele poate să răsară și pe strada voastră.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 14 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.