Horoscop săptămânal 23-29 Septembrie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: pentru nativii Pești, intervalul 23-29 septembrie 2019 aduce încă de luni intrarea Soarelui în clasa a VII-a, a banilor veniți de la ceilalți,

a spiritualității, a problemelor de sănătate. Vor fi mulți nativi Pești care vor avea în această săptămână instinctul de a-și cere drepturile, fie că acestea vizează locul de muncă, fie că vizează raportul sentimental. Cert este că nu vor mai putea să suporte și să tolereze anumite situații ce îi umilesc, îi înjosesc, îi defavorizează în mediul social.

Acum toate aceste acțiuni pe care le vor lua nativii Pești posibil să fie și exagerate, amplificate sau urmărite din ascuns de alte persoane care au anumite interese față de aceștia. Tocmai de aceea, recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a fi foarte hotărâți pe ceea ce faceți și să nu vă lăsați influențați, manipulați din exterior, iar dacă luați o decizie, atunci aceasta trebuie să fie sută la sută a voastră.

Totuși, următoarele săptămâni pot să aducă multe schimbări cu privire la felul în care vă raportați la bani sau cum doriți să investiți într-o locuință sau un bun și toate aceste situații care pot să apară pe neașteptate sub forma unui chilipir vă pot prinde și duce într-o capcană, întrucât lucrurile nu sunt chiar așa cum le vedeți voi la suprafață.

De aceea, încercați să fiți mai sceptici la tot ceea ce pare prea bun, ieftin, viabil, întrucât toate acestea vă vor costa scump după luna noiembrie 2019. Legat de partea sentimentală, în această săptămână nativii Pești vor fi foarte expuși la tot ceea ce înseamnă tentații.

Lilith, în aspectele cu Neptun, aduce tendința de a vă răzbuna, mai ales dacă ați trecut prin tot felul de suferințe sau nemulțumiri generate de parteneri.

Tendința aceasta de a vă face singuri dreptate va fi dusă către o altă persoană sau o victimă care poate să apară fie pe la locul de muncă, fie prin sfera de prieteni apropiați. De fapt, voi veți fi cei care veți avea de pierdut din toate aceste conjuncturi. Din dorința aceasta de a găsi pacea interioară sau de a se face dreptate pe partea sufletească, de fapt veți pierde timp, energie, bani.

Toate aceste tentații de moment care pot să apară în viața nativilor Pești nu vor duce la nimic bun în următoarea perioadă, ci mai mult la complicații și la alterarea relațiilor pe care le aveți acasă și care nu mai funcționează sau poate chiar la a vă duce în niște situații ce nu vor mai avea ieșire. Va trebui să tăiați rău de la rădăcină, dar asta se va întâmpla între noiembrie-decembrie 2019.

Până atunci, există posibilitatea să trăiți tot felul de momente tandre, pasionale, intime, plăcute alături de persoane noi, pe care le veți considera că sunt sufletul vostru pereche. Este scris în destin să întâlniți această persoană, dar nu veți construi o relație pe termen foarte lung cu aceasta.

Dacă apare ceva și considerați că ar fi șanse să se ajungă pe termen foarte lung, acest lucru se poate întâmpla în tot felul de situații, cum ar fi prietenii, prietenii prietenului sau prietene din cadrul familiei. Lucrurile pot să ajungă într-o latură mult mai interzisă, de aceea ar fi indicat să fiți atenți la sentimentele voastre, pentru că se va complica totul în următoarea perioadă.

Legat de partea de carieră, nativii Pești sunt în schimbare, urmează să facă un pas important, cel mai probabil pe săptămâna cealaltă și până pe 14 octombrie.

Acum sunteți doar în căutarea unor oportunități, prospectați piața, ceea ce este un element foarte bun și chiar vă va ajuta, întrucât veți descoperi care sunt calitățile voastre și cât valorați, prin a vă raporta la aceste interviuri pe care le veți avea în viitorul foarte apropiat veți descoperi aceste elemente.

Pe partea de sănătate, recomandăm nativilor Pești să fie foarte atenți la dependențe și aici includem alcoolul, substanțele și partea de amor, mai ales dacă se exagerează sau dacă nu sunteți atenți la tot ceea ce înseamnă partea de protecție, întrucât casa aceasta a VII-a, a raportului intim, vorbește și de probleme ce se pot prelua pe această cale.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 14 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.