Horoscop săptămânal 23-29 Septembrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: pentru nativii Leu, intervalul 23-29 septembrie 2019 aduce foarte multe schimbări pe plan comunicativ, administrativ, iar toate eforturile pe care

le-ați depus încă de la sfârșitul lunii august și până în momentul prezent pentru a obține anumite acte, pentru a susține poate un examen, în această săptămână vor fi încununate de succes.

Chiar dacă primele două zile ale săptămânii vor fi mult mai calme și veți sta poate să vă gândiți ce vă doriți cu adevărat de la anumite proiecte pe care doriți să le desfășurați, după 24 septembrie, când Luna ajunge în semnul vostru astral, veți fi foarte motivați, veți discuta cu persoane noi, care vă încurajează să vă exprimați calitățile la un alt nivel.

Aici cel mai probabil vedem deschiderea fie către găsirea unui nou loc de muncă, fie pentru căutarea unor noi parteneri, colaboratori, semnare de contracte care să vă avantajeze, care, evident, în final să vă aducă și resurse noi din punct de vedere financiar.

Pe 23 septembrie Soarele intră în semnul Balanță, acolo unde va rămâne în următoarele patru săptămâni, pe casa deplasărilor, a dialogului și a relațiilor cu familia, ceea ce va ajuta și va îmbunătăți acest raport, vă va face mult mai deschiși către oportunități și veți accepta mult mai ușor toate modificările ce vor veni în următoarea perioadă în viața voastră.

Luna nouă din 28 septembrie este un moment bun, care vă avantajează în special pe tot ceea ce ține de deplasări. Posibil atunci să fie luată în discuție ideea de a pleca într-o minivacanță, fie de a vă întâlni cu frații, rudele pentru a discuta niște detalii importante legate de o investiție, fie în relația de cuplu ajungeți la un anumit consens legat de o investiție ce urmează a fi făcută de săptămâna următoare.

Pe partea de sănătate, nativii Leu în această săptămână se vor focusa mai mult pe acțiune și vor căuta de fapt cauzele spirituale ale blocajelor pe care le resimt. Acestea pot fi la nivel mental, sub forma unor mici depresii, supărări, nemulțumiri, frustrări.

Pentru a ieși din această situație de criză pe care o simțiți, din acest blocaj interior, trebuie să vă găsiți scopul vieții, să vă dați seama ce vă face cu adevărat fericiți și cum v-ați dori să vă petreceți timpul într-un mod mult mai plăcut.

Schimbări mari vor veni cel mai probabil după 30 septembrie, când și Pluton, planeta morții și a renașterii, va reveni la mers direct în casă muncii și s sănătății, însă până atunci identificați care sunt nemulțumirile voastre și unde ar trebui să acționați. Tocmai de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți foarte deschiși la aceste noi oportunități ce apar în această săptămână.

Zile favorabile pentru nativii Leu în intervalul 23-28 septembrie vor fi evident între 24 și 25 septembrie, respectiv 28 și 29 septembrie. Atunci veți simți că este rost de mai bine și veți fi deschiși la tot ceea ce înseamnă provocările vieții.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Leu este de a învăța să iubească, să comunice și să nu îi mai judece pe cei din jur. Fiecare face în această perioadă exact ceea ce simte și încearcă să își găsească fericirea și echilibrul într-o stare mai greu încercată, pe mediul acesta de familie, de cămin.

Dacă sunt blocaje în ceea ce privește relația cu rudele, în următoarea perioadă le veți elimina, tocmai prin conștientizarea acelor probleme și cauze din trecut ce au condus la aceste episoade în viața voastră.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 14 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.