Horoscop săptămânal 23-29 Septembrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec, intervalul 23-29 septembrie 2019 vorbește în special de deschiderea către o nouă etapă în abordarea relațiilor de la locul

de muncă. Pe data de 23 septembrie, Soarele intră în casa diplomației, în casa asocierilor,a relațiilor. Acesta va sta acolo în următoarele patru săptămâni, perioadă destul de lungă, tocmai pentru a vă ajuta să vă manifestați caracterul foarte dinamic, instinctele pe tot ceea ce înseamnă partea de creativitate când vine vorba de locul de muncă.

Între 23-24 septembrie, atenția voastră va fi îndreptată în mod special fie pe o achiziție, fie pe rezolvarea unor probleme ce pot să apară în locuință sau cu membrii familiei. E posibil să fie cazul ca cineva drag să sufere de pe urma unei boli ce a mai fost activă în lunile iulie-august, iar acum să revină, tocmai pentru a se găsi un alt tratament.

Între 24-26 septembrie, Luna tranzitează segmentul rezervat iubirii, copiilor, creativității, iar în tandem cu intrarea Soarelui în semnul Balanță vă va face mult mai romantici. Dacă sunteți singuri, există predispoziția de a întâlni o persoană nouă, de a vă îndrăgosti într-un mediu mai atipic, fie poate pe internet, la un eveniment, fie poate chiar în medii ce au legătură cu familia.

Cert este că există predispoziția în aceste zile de a vă distra, de a vă simți bine, de a lega relații pe termen lung. Între 26-28 septembrie, toată atenția se îndreaptă spre sănătate și spre muncă, toată săptămâna este focusată pe segmentul acesta al carierei, dar atunci vor veni și rezultatele pozitive.

Vorbim cel mai probabil fie de o avansare, fie de găsirea unui nou loc de muncă, poate optați și pentru ideea de a găsit ceva part-time, după ce se termină programul. Vedem ca toate aceste eforturi ale voastre să se mărite, întrucât în luna următoare, octombrie-noiembrie, va exista și un surplus financiar în viața voastră pe care, cel mai probabil, îl veți decide sau veți hotărî să îl investiții fie într-o mașină, fie pentru locuință, fie pentru renovarea unui bun.

Important este că acum este energie, sunteți motivați. În schimb, pe partea psihică vedem totuși să fie un dezechilibru, simțiți că ajungeți cu puterile pe zero, este o stare de irascibilitate la mijloc și asta pentru că puteți fi judecați de către partener, copii, întrucât nu vă implicați chiar atât de mult în viața lor și sunteți distanți.

Ideal ar fi totuși, în această săptămână, partenerii nativilor Berbec să fie mai detașați și să nu ceară prea multe explicații, întrucât acești nativi vor fi foarte irascibili și să nu uităm că Soarele este neaspectat în bună parte a acestui interval.

Tocmai de aceea, nativii Berbec vor fi mult mai introvertiți, vor căuta explicație la ceea ce se petrece, iar dacă aveți conflicte cu persoanele apropiate, cu rude, cu prieteni, șefi, se pare că aceste semnale pe care le-ați prins pe parcursul ultimelor două-trei luni acum vor escalada și vor conduce, la începutul săptămânii viitoare, la un conflict în mod direct.

Important este să vă căutați dreptatea voastră, să v-o argumentați și să încercați să nu iscați un scandal fără să fiți în cele mai bune condiții văzuți de către cei din jur, întrucât totul se poate întoarce în defavoarea voastră.

Faza de Lună nouă din 28 septembrie vă ajută să vă exprimați sentimentele, să deveniți mai romantici, există posibilitatea de a pleca în weekend fie într-o deplasare, fie de a participa la un eveniment.

Sunteți înconjurați de multă lume bună, obțineți o confirmare cu privire la activitatea pe care ați prestat-o poate pe partea profesională, dacă participați la un eveniment ce are legătură cu locul de muncă, dacă nu, veți opta să rămâneți alături de familie și să vă bucurați de timpul liber.

Ideal ar fi să acordați mai mult timp odihnei, întrucât aceasta acum cere din partea voastră mai multă implicare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!