Horoscop săptămânal 23-29 Septembrie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: semnul balanță vedem să fie foarte bine aspectat în această săptămână, tocmai pentru că Soarele, din 23 septembrie, intră în segmentul vostru astral,

unde va sta în următoarele patru săptămâni și vă va da multă energie, entuziasm, curaj, simț de acțiune, simț practic, multă încredere în forțele proprii.

Mai mult decât atât, vă va ajuta să vă mobilizați, să eliminați acele blocaje din viața voastră ce sunt pe toate aspectele, fie că vorbim de investiții, fie că vorbim de carieră, de partea sentimentală.

De fapt, anul acesta nativii Balanță au trecut prin foarte multe transformări și acum a venit momentul să faceți un bilanț cu privire la aceste lecții pe care trebuia să le dobândiți. Faptul că Soarele intră și el alături de Mercur și Venus în semnul vostru vă încurajează să cereți mai mult de la propria persoană și de la ceilalți.

Faza de Lună nouă, ce are loc pe data de 28 septembrie în segmentul vostru astral, vă ajută în primul rând să comunicați mai eficient cu partenerul, să descoperiți poate anumite secrete sau nemulțumiri venite din partea acestuia, să căutați și soluții la aceste probleme ce au fost trecute cu vederea, cel mai probabil de voi, întrucât ați fost preocupați fie cu munca, fie cu banii, fie cu total alte probleme.

Ceea ce veți auzi în această perioadă există posibilitatea să vă nemulțumească, să vă dați seama că ați trăit cu percepția asupra unor situații că totul este bine, dar în realitate nu prea este bine. Posibil aceste elemente să fie și din sufletul vostru dezvoltate, să nu fie chiar atât de ușor de trecut peste moment. Tocmai de aceea momentul din weekend vă ajută să clarificați ce se întâmplă cu adevărat în sufletul vostru.

Toată această săptămână pe partea de carieră vedem să fie bine aspectată, mai ales de opoziția între Marte și Neptun, care vorbește de cerințe, de dorința de a vrea să fiți avansați, de a crește profesional.

Posibil multe Balanțe se ia în calcul ideea de a căuta un alt loc de muncă, posibil, de asemenea, să intrați și în conflict cu colegii de la muncă, tocmai din cauza unei greșeli generate de aceștia, nu neapărat de voi, dar voi veți fi cei care veți avea toată responsabilitatea asupra voastră, întrucât Lilith este și ea implicată la mijloc și aduce prejudicii de imagine.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Balanță pe partea de sănătate, mai ales între 24 și 27 septembrie, să fie foarte atenți la accidentele ce pot să apară fie în trafic, fie poate la locul de muncă, dacă vorbim de expunerea la tot felul de medii mai periculoase, fie dacă se lucrează la înălțime.

Poate desfășurați o activitate în subteran și căutați acolo tot felul de lucruri și pot să apară accidente, înec dacă călătoriți pe ape. Important este să fiți mai atenți la echilibrul vostru și să nu exagerați, mai ales cu dependențele dacă lucrați într-un astfel de mediu, întrucât există predispoziția de accidente ce pot avea repercursiuni asupra sistemului osos și sistemului nervos.

Dependențele vor fi foarte grav sancționate în această perioadă, fie prin a prezenta simptome pe care nu le-ați mai întâlnit până acum. Este posibil inclusiv să ajungeți la spital sau să fiți percepuți de anturaj într-o cu totul altă manieră, iar toată acea imagine pe care ați vrut s-o dezvoltați în jurul vostru de pozitivitate și de echilibru să se schimbe în următoarea perioadă.

Încercați pe cât posibil când este momentul de Lună nouă, la ora 21:20, pe data de 28 septembrie, să faceți o listă măcar în mintea voastra cu ce vă doriți să se schimbe în perspectivă pentru următoarele șase luni, întrucât șansele de a duce la bun sfârșit tot ceea ce vă propuneți sunt de peste 70, 80%, așa că nu uitați de acest moment, întrucât vă este propice.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 14 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.