Horoscop săptămânal 23-29 Septembrie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: două evenimente vor avea loc în intervalul 23-29 septembrie 2019. Unul se desfășoară chiar în noaptea

de 23 septembrie, când Soarele intră în semnul Balanță. Astfel, la ora 11:05 ora Bucureștiului el va fi deja intrat în celălalt sediu, unde va sta în următoarele patru săptămâni, timp în care ne va ajuta să tratăm cu mai multe diplomație toate problemele pe care le-am întâmpinat încă de prin ianuarie-februarie și până în prezent.

Mai mult decât atât, rolul Soarelui în următoarele patru săptămâni este de a media conflictele ce vin din sfera socială, sfera de putere economică, politică și tot ce ce înseamnă popor, întrucât va face cuadraturi la Nodul Nord, Karma pozitivă din semnul Rac, acolo unde vedem poporul și, de asemenea, cuadraturi la cei doi malefici din casa puterii, economiei și mediului social.

Loading...

De aceea, se anunță o lună extraordinar de tensionată și rolul guvernatorului vieții în Balanță va fi pus la încercare. Partea bună este că acolo se mai găsește și Venus, planeta dragostei, armoniei, alături de Mercur, guvernatorul comunicării, interacțiunii între ceilalți, iar cele două elemente se simt la ele acasă pentru o perioadă.

În curând, Mercur va intra în Scorpion și de acolo va retrograda, se va întoarce în semnul Balanță. Totuși, această săptămână este extraordinar de interesantă, întrucât Soarele, în proporție de 90% din timpul pe care îl petrece în această săptămână, în acest timp analizat, este neaspectat. Practic, nu primește nicio energie de la o nicio altă planetă.

Tocmai de aceea, energia noastră interioară va fi cu totul diferită de modul în care ne văd cei din jur sau noi înșine vom trăi niște stări la un anumit nivel. Când va veni vorba de a ne exterioriza, va fi foarte dificil sau nu ne vom găsi cuvintele, nu vom putea să exprimăm într-un mod detaliat tot ceea ce este în sufletul nostru.

Partea bună este că lucrurile se mai schimbă, după 27-28 septembrie, când Luna în tranzitul ei trece peste Marte, planeta agresivității, ne face să fim mai vocali, direcți, irascibili, iar pe 28 se suprapune peste Soare, formând faza de Lună nouă.

Astfel, al doilea eveniment al săptămânii are loc pe 28 septembrie la ora 21:20, ora României. Tocmai de aceea, acest surplus energetic adus de suprapunerea celor două luminarii, în segmentul descris ca fiind foarte armonic și deschis către tot ceea ce înseamnă comunicare, interacțiune cu oamenii, ne va ajuta la nivel de individ să ne exteriorizăm sentimentele și după o săptămână dificilă să găsim rezolvarea problemelor noastre.

Aceste probleme pot fi supradimensionate sau pot fi amplificate de faptul că Lilith, tentația, misterul, provocarea este suprapusă peste Neptun în retrogradare și face cuadratură la grad perfect cu Jupiter.

Așadar, vorbim de două planete ce țin mai mult de psihologie, depresie, angoasă, de limitările noastre în funcție de credințele pe care le avem încă din familie sau le-am moștenit pe linia arborelui genealogic sau, de ce nu, poate chiar din viețile anterioare.

Toate acestea vorbesc de o schimbare a percepției, despre noi în primul rând, apoi despre tot ceea ce înseamnă viață, familie, bani. Totul pleacă, în această perioadă, de la felul în care ne raportăm la noi. În schimb, mai avem energie?! Aceasta este problema, pentru că Soarele nefăcând aspecte în această săptămână cu alte planete va da senzația de oboseală, de detașare de orice responsabilitate.

Nu mai avem chef sau motivație, nici banii nu ne mai impresionează, nici puterea. Va fi o întrebare, în această săptămână, care va fi generată de aproape toți indivizii. Aceasta vorbind, în primul rând, de scopul unei situații, dacă se merită, dacă este de folos.

Aici va mai trebui să treacă cel puțin două săptămâni până când să ne dăm seama despre aceste elemente, întrucât și Pluton ar trebui să revină la mers direct după 30 septembrie, ca să poată să ne ajute să eliminăm aceste blocaje din viața noastră.

Doar că Pluton, planeta morții și a renașterii, în această săptămână face cuadraturi atât la Venus, cât și la Mercur, iar revolta va fi mai mult față de noi, nu față de cei din jur. Ne vom judeca, disprețui, vom intra singuri în depresie, tocmai pentru că nu căutăm acea ieșire din labirint, ci mai degrabă vrem să găsim soluții pentru a relua aceeași problemă, însă rezultatul va fi la fel.

Ieșirea din labirint va fi doar dacă veți accepta schimbarea în viață voastră. Ne referim la toate semnele zodiacale întrucât, pentru fiecare, aceste semne ce sunt acum extrem de active vorbesc de transformare și de trecerea la un alt nivel. Evident, cele mai defavorizate semne sunt cele de Aer, aici vorbim de Gemeni, Balanță și Vărsător. Aceștia nu prea au prea multă tangență cu tot ceea ce înseamnă disciplină, rigoare, responsabilități.

Vor fi și nativi care chiar iubesc aceste elemente, dar acolo vorbim de astrograme ce sunt influențate foarte puternic de un ascendent, poate într-un semn mai fix de Pământ sau care au marcajul puternic pe alte semne. Tocmai de aceea, din semnele de Aer să ia doar vitalitatea, adică Soarele să fie acolo.

Important este că această săptămână ne face să conștientizăm faptul că este necesar sută la sută să ne cufundăm în interiorul nostru, să ne descoperim anumite calități și să începem ceva nou, cel mai probabil de săptămâna următoare.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Denumire: You Bi – Ajutorul din partea dreaptă Aspecte pozitive: Succes, promovare, reputație
Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2020: în anul 2020, ideal ar fi să
Senzația de confort este amplificată în dormitor cu ajutorul decorațiunilor. Acestea nu trebuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.