Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in perioada 23 - 29 noiembrie, Varsatorii sunt nevoiti sa iasa la lumina din cauza unui ajutor promis cuiva, este o perioada solicitanta

Foarte interesant horoscopul nativilor din această săptămână. Au de făcut un sacrifiicu uriaș! Și aceasta în numele responsabulităților sociale la care s-a angajat.

A candidat pentru o funcție, s-a oferit să ajute undeva, a fost desemnat să rezolve o problemă importantă? Nativul este acolo unde este nevoie. Sacrificiu constă în pierderea liniștii în care s-a ascuns în ultimul an.

Cu cât doresc mai mult nativii să se ascundă, cu atât mai solicitați sunt profesional.

Poate, pentru unii dintre nativi, retragerea lor a avut drept scop economisirea de energie sau acumularea de energie subtilă, pentru că știau că vine o perioadă solicitantă. Așteptau acest moment ca să poată demonstra ce pot!

Banii vin tot din activitatea profesională. Și interesant este că nativii știu exact ce să facă cu ei. Au un simt aparte al banilor, o intuiție extraordinară.

Este o săptămână a celor care au pasiunea jocurilor de noroc. Dar astrologul zodiacool.ro este de părere că nu e bine să se arunce. Câștigurile mici sunt binevenite!

În dragoste, este destul de țintit. Cei singuri au în vedere că trebuie să își găsească marea iubire sau, în cazul acelora care se găsesc într-o relație erodată, sunt gata să întețească focul.

Din punct de vedere al sănătății, nativii  au predispoziții, dar sunt tot acelea de care vorbim de o bucată de vreme: accentuarea, de fapt cronicizarea unor afecțiuni vechi care țin de atitudini nepotrivite ale nativilor din trecut.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 23 – 29 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!